DOLAR 32,3274
EURO 35,0867
ALTIN 2298,984
BIST 8982,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axess bebek şenliği 13. yılında yine dopdolu

    Axess bebek şenliği 13. yılında yine dopdolu
    11.06.2019
    A+
    A-

     

    İstanbul’da geleneksel hale gelen ve Bebek Parkı’nda her yıl binlerce İstanbullu’yu bir araya getiren şenlik, 14-16 Haziran tarihleri arasında Axess Ana Sponsorluğu’nda gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek Axess Bebek Şenliği’nde; sabah 09:00’dan gece 00:00’a kadar kültür-sanat aktiviteleri, çocukların ve ailelerinin keyifli zaman geçirebileceği atölye çalışmaları, moda ve tasarım stantları, dans, yoga/pilates atölyeleri gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra farklı lezzetleri de tadabilecekleri dopdolu bir program yer alıyor.

     

    Biraz Yeşil, Biraz Mavi, Biraz Sarı..

    İstanbul’un popüler semtlerinden biri olan Bebek’te, “Biraz Yeşil, Biraz Mavi, Biraz Sarı” konseptiyle gerçekleşecek Axess Bebek Şenliği’nde, 200 binin üzerinde katılımcı ışıldayan yaz güneşini, boğazın büyüleyen güzelliğini ve Bebek Parkı’nın huzur veren doğasını hissetmek için bir araya gelecek. Şenlik 13. yılında Axess Ana Sponsorluğu’nda Pepsi, Raid, Persil, Goo.n, Arçelik, Troy, Lipton Ice Tea, Vivident, Mentos, Doritos, Lays, Yedigün, Fruko, Troy, Ruffles, Lezita, Yves Rocher gibi markaların desteğiyle gerçekleştirilecek çeşitli aktivitelerle daha da renkli olacak.

     

    Dopdolu programıyla müzik ziyafeti

    1. yılında dopdolu bir müzik programı sunacak olan Bebek Şenliği; Kenan Doğulu (İhtimaller Caz Projesi), Sufle, Peyk, Boygar, Güntaç, Gülnur Gökçe, Cana Çankaya, Tilt, Supernova Reggae Band, Bosphoroots, Dalgana Bak, Genjah & Afel, Bestem Yuvarlak, Pilsen Band, Eksidört, Bildiğin Gibi, Bi’KaçGrup, Burak Şen ve Grubu, BÜMK Orkestra, DJ Emre Ergen ve Zeki Şen’in sahne performanslarıyla tüm ziyaretçilere müzik ziyafeti yaşatacak.

    Şehrin etkinlik takviminde önemli bir yeri olan olan Bebek Şenliği,  geçtiğimiz sene sektörün en iyilerinin açıklandığı Ace Of MICE ödül töreninde de  “En İyi Festival” dalında birincilik ödülünü almıştı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.