DOLAR 32,3274
EURO 35,0867
ALTIN 2298,984
BIST 8982,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axess Mobil birinci yılında 2.5 milyon kez indirilerek kategorisinde bir ilke imza attı

    Axess Mobil birinci yılında 2.5 milyon kez indirilerek kategorisinde bir ilke imza attı
    09.11.2018
    A+
    A-

    Müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarına göre kampanyalar sunan, Türkiye’nin ilk mobil uygulaması Axess Mobil birinci yılını kutluyor. Birinci yılında Axess Mobil uygulamasının indirilme sayısı yaklaşık 2.5 milyonu, görüntülenme sayısı ise 280 milyonu buldu.  Bir yılda gerçekleştirdiği bu başarıyı; müşterilerine ilk harcamaları kadar, 100 TL’ye varan chip-para kampanyasıyla kutluyor.

    “Moduna Göre Bankacılık” deneyimi sunan Axess Mobil, kullanıcılarına birbirinden farklı ve çok daha kazançlı kampanyalar sunarken, aynı zamanda kullanıcıların kart işlemlerini kolaylıkla yapmalarına fırsat sağlıyor.

    Akbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu; “Müşterilerimize daha ayrıcalıklı fırsatlar sunabilmek ve işlemlerini çok daha kısa zamanda kolay hale getirmek amacıyla oluşturduğumuz Axess Mobil uygulamamızın birinci yılını kutluyoruz. Kampanyalarımızda müşterilerimizin alışveriş alışkanlıklarına, ihtiyaçlarına göre teklifler sunuyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz bu özel öneriler Axess Mobil’in daha ilk yılında büyük ilgi görmesini sağladı. Geçtiğimiz bir yılda uygulamamızı indiren kullanıcı sayısı yaklaşık 2.5 milyona erişerek kategorisinde bir ilke imza attı. Ayrıca görüntüleme sayısı ise 280 milyona ulaşmış olup 100’e yakın mod arasından sunduğumuz kampanyalarımıza ise 4.5 milyon kez katılım gerçekleşti. İlk yılında Axess Mobil uygulamamızın ulaştığı bu başarı ve ilgiden dolayı gururlu ve mutluyuz.” dedi. İsfendiyaroğlu büyük ilgi gören kampanyalara yenilerini eklemeye devam edeceklerini belirterek müşterilere 1. yıla özel ilk harcamanız kadar, 100 TL’ye varan chip-para kampanyası ile Axess Mobil kullanıcılarına çok daha fazla chip-para kazandırmaya devam edeceklerini kaydetti.

    Axess Mobil; kredi kartı kullanıcılarının harcamalarını, ekstrelerini, gelecek dönem harcamalarını, chip-para / Mil puan bilgilerini görüntüleme, kart başvurusunda bulunma, kredi kartı borç ödeme, nakit çözümler, temassız ödeme yapabilme, kartları yurtdışı alışverişe, internette açma/kapama, kampanya takip etme ve kampanyaya katılma gibi özelliklerinin yanında, müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarına göre kampanyalar sunuyor. Axess Mobil uygulamasının kullanıcıları, aralarında Alışveriş Modu, Bi Tıkla Gelsin Modu, Gezgin Modu, Yeni Sezon Yeni Sen Modu, Tekno Hayat Modu, Sonbahar Modu  gibi o andaki Moduna en uygun olanı seçip, sunulan fırsatın tadını çıkarıyor. Axess Mobil, gününe göre değil, kullanıcısının günün farklı saatlerine göre değişen ihtiyaçlarını, sevdiği markaları ve harcama alışkanlıklarını bilerek, onlara Mod’larına göre teklifler sunabiliyor.

    Axess Mobil; müşterilerine sağladığı faydaların yanı sıra, üye işyerlerine de kendi kampanyalarını oluşturma olanağı sunuyor. Firmaların; Axess Mobil üzerinden oluşturdukları kampanyaları müşteriler “Semt Kampanyaları” başlığı altında takip edip, bulunduğu bölgedeki kampanyaları keşfedip, bu kampanyaların sundukları ayrıcalıklardan yararlanabiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.