DOLAR 32,5635
EURO 34,7289
ALTIN 2486,942
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axess Mobil ve ZUBİZU güçlerini birleştirdi

    Axess Mobil ve ZUBİZU güçlerini birleştirdi
    30.11.2018
    A+
    A-

    Axess Mobil kullanıcıları Akbank kartları ile kendilerine özel sunulan ZUBİZU kampanya ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

    Türkiye’nin “kullanıcılarının harcama alışkanlıklarına özel” kampanyalar sunan ilk ödeme sistemleri uygulaması “Axess Mobil” ile Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, Akbank kart sahiplerine özel kampanyalar ve ayrıcalıklar sunabilmek için güçlerini birleştirdi.

    Axess, Wings ve Neo kart sahipleri, Axess Mobil uygulaması ile ZUBİZU’nun 500’den fazla marka ve 12 binden fazla satış noktasında sağladığı ayrıcalıklardan yararlanabilecek. Bu ayrıcalıkların yanı sıra, Axess Mobil kullanıcıları için Aralık sonuna kadar seçili ZUBİZU kampanyalarındaki indirim iki kat değerli olacak.

    “Tüm ihtiyaçların bir yerden karşılanacağı platform olma yolunda ilk adım”

    Projeyle ilgili bir açıklama yapan Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz; “Kullanıcılarına zengin ayrıcalıklar sunan, iki farklı platform olan Axess Mobil ve ZUBİZU’yu bir araya getirerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bu iş birliği ile müşterilerimiz artık ZUBİZU ayrıcalıklarına Axess Mobil’den de ulaşabilecekler. Böylelikle harcama alışkanlıklarına göre müşterilerimize özel sunduğumuz kampanya dünyasını daha da zenginleştirdik. 7 milyonu aşkın kart müşterimizin ihtiyaçlarının tek bir yerden karşılanabileceği bir platform olma yolunda önemli bir adım attık. Bu iş birliğimizin Axess Mobil için yepyeni bir dönemin habercisi olduğunu söyleyebiliriz. Yeniliklerden haberdar olmak için herkesi Axess Mobil’i takip etmeye davet ediyoruz” dedi.

    Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan:

    “ZUBİZU ile bugüne dek 3 milyona yaklaşan üyemizi 500’e yakın markamızda 10 bini aşkın kampanya ile buluşturduk. Üyelerimiz hem en son trendleri takip ediyor hem de hayatlarını kolaylaştıracak kampanya ve içeriklere ulaşarak Türkiye’nin en seçkin restoran ve markalarında anında indirimlerden faydalanıyor. Şimdi de bir ilki gerçekleştirerek Akbank ile yaptığımız bu uzun soluklu iş birliğiyle çok daha geniş kitlelere yeni bir kanal ile ulaşma imkanı elde ettik. Birlikte yol almaktan büyük mutluluk duyduğumuz Akbank ile Axess Mobil kullanıcılarına ZUBİZU uygulamasındaki ayrıcalıkları sağlamanın yanı sıra belirli dönemlerde özel kampanyalar da üreteceğiz. Bugünden itibaren kullanıcılar ZUBİZU tekliflerine hem ZUBİZU hem de Axess Mobil uygulaması üzerinden ulaşabilecekler” dedi.

    Kampanyalardan yararlanmak için kullanıcıların Axess Mobil’den “eşleştirme” yapması gerekiyor. Kampanya kapsamında Axess Mobil üzerinden eşleştirme yapan müşterilerin ödeme noktasında uygulamayı açarak yan çevirip QR kodunu göstermeleri yeterli olacak.

    Detaylı bilgiye Axess Mobil uygulamasından veya Axess/Wings web sitesinden ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.