DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axis İstanbul’dan Anneler Günü sürprizleri

    Axis İstanbul’dan Anneler Günü sürprizleri
    08.05.2018
    A+
    A-

    Axis İstanbul AVM, Anneler Günü’nde Instagram fenomeni zynpzeze’yi annelerle buluşturuyor. Axis İstanbul’da 5-13 Mayıs tarihleri arasında Axis İstanbul Kart’la alışveriş yapanlar ise topladıkları puanları ‘Canım Anneme Hediye Köşesi’nde diledikleri gibi harcayıp, annelere en güzel hediyeyi armağan ediyor.

    Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM, Anneler Günü’nü sürprizlerle karşılayacak. Hizmete girdiği günden bu yana sevilen isimleri ziyaretçileri ile buluşturan Axis İstanbul, Anneler Günü’nde fenomen anne zynpzeze’yi ağırlayacak.

    Zeynep Zeze’den kadınlara özel tüyolar

    Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla 413 binin üzerinde takipçiye ulaşan zynpzeze, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Axis İstanbul ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 12 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek söyleşide zynpzeze, anneler ile deneyimlerini paylaşacak. Bir çocuk annesi olan fenomen, bakımlı bir anne olmanın sırlarını Axis İstanbul ziyaretçisi kadınlaraanlatacak. Annelerin merak ettiklerinin yanıtlanacağı söyleşi, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

    Annelere özel hediye köşesi

    Yıl boyunca düzenlenen kampanyalarla Axis İstanbul Kart sahiplerine yüzlerce hediye kazanma fırsatı sunan Axis İstanbul, Anneler Günü’nde de kazandırmaya devam ediyor. Axis İstanbul AVM içindeki mağazalardan 5-13 Mayıs tarihleri arasında alışveriş yapan Axis İstanbul Kart sahipleri, topladıkları puanları Anneler Günü hediyelerine çevirmeye hak kazanıyor. 13 Mayıs Pazar gününe kadar Axis İstanbul 1. Kattaki Hediye Dükkanı’na gelen Axis İstanbul Kart sahipleri, geniş ürün yelpazesi ile Hediye Dükkanı’nda kurulacak ‘Canım Anneme Hediye Köşesi’nden beğendiği hediyeyi annesine ücretsiz alabilecek.

    Araç kampanyası da devam ediyor

    Axis İstanbul’da ayrıca 26 Ağustos’a kadar aynı gün içinde 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 2017 model Mercedes Benz A180 d FL Style aracın sahibi olma şansını da elde ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.