DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axis Kağıthane AVM’de Çocuk Müzikali başlıyor

    Axis Kağıthane AVM’de Çocuk Müzikali başlıyor
    06.02.2019
    A+
    A-
    Axis Kağıthane AVM’de Şubat ayı boyunca her cumartesi günü sahnelenecek çocuk müzikali 9 Şubat’ta başlıyor. 15.00 ve 17.00 saatlerinde 2 seans olarak minik ziyaretçilerle buluşacak çocuk müzikali, çocuklara sevgiyi, iyiliği, anlayışlı olmayı, yardımseverliği, doğruluğu öğretirken, sevilen şarkılar ve birbirinden renkli yarışmalarla keyifli bir yolculuğun kapılarını aralıyor.
    Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla Axis Kağıthane AVM, şubat ayında aileler ve çocukları için dopdolu bir program hazırladı. Axis Kağıthane AVM’de şubat ayı boyunca her cumartesi düzenlenecek birbirinden renkli çocuk müzikalleri, çocukları unutamayacakları bir eğlenceye davet ediyor.
    Axis Kağıthane AVM’de sahnelenecek çocuk müzikalleri çocukların zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak ipuçları verirken aynı zamanda hayal dünyalarının sınırsızlığını keşfedecekleri eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Çocuklar okuduğu ya da dinlediği hikayelerdeki karakterler hakkında hayaller kurarak iyiyi ve kötüyü, doğruyu ve yanlışı ayırt etmeyi öğreniyor. Tiyatroda seyredilen her oyun çocuklara, hayata dair farklı konularda yeni şeyler öğretmekte, onların kişisel gelişimlerine doğrudan katkı sağlıyor.
    Çocuk müzikalleri, 9 Şubat Cumartesi başlayacak ve 15.00 ile 17.00 saatlerinde 45’er dakikalık 2 seanstan oluşacak. Etkinlik 16 ve 23 Şubat tarihlerinde de aynı saatler ve seanslar arasında düzenlenecek. Program; 9 Şubat’ta tavuklar ülkesinin başkanının kim olacağının anlatılacağı “Bir Tavuğun Günlüğü” adlı müzikalle başlayacak, 16 Şubat’ta farklılıklarımızı anlamaya çalışmamız gerektiğini anlatan “Kuşlar Sınıfı” ile devam edecek. 23 Şubat’ta ise, her şeyi çok çabuk unutan “Bayan Püskül” ün başına gelenlerin anlatılacağı oyunlar, hem eğlendirecek hem de öğretecek.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.