DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axis Kağıthane’de bahar coşkusu

    Axis Kağıthane’de bahar coşkusu
    11.04.2018
    A+
    A-

    Axis Kağıthane AVM, baharı dopdolu geçirmeye hazırlanıyor. Yüzlerce hediyenin dağıtılacağı, herkesin teknolojiyle iç içe olacağı ve kadınların bahara tazelenerek girmelerine imkan tanıyan etkinliklerin yanı sıra, çeşit çeşit fırsatı beraberinde sunan kampanyalar ile Axis Kağıthane ziyaretçileri, Nisan ayının tadına varacak.

    Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla Axis Kağıthane AVM, bahar aylarını dolu dolu karşılıyor. Birbirinden renkli aktiviteler, sürpriz hediyeler, kazandıran kampanyalar ve öğretici etkinlikler, Nisan ayı boyunca Axis Kağıthane ziyaretçilerini bekliyor.

    Axis Kart sahiplerine yüzlerce hediye

    Yıl boyunca pek çok avantaj ve onlarca hediye kazanma fırsatı yakalayan Axis Kart sahipleri, Nisan ayı boyunca Hediyematik ile lezzet noktalarında geçerli yüzlerce hediye çekinin sahibi olmaya hak kazanacak. Hafta içi yeme içme mağazalarından toplamda 75 TL alışveriş yapan Axis Kart sahipleri, kartlarına işletecekleri puanlar ile Hediyematik fırsatından yararlanacak. Ziyaretçiler, Hediye Dükkanı içerisinde yer alan Hediyematik’in 4 butonundan birine basarak, yeme içme mağazalarında geçerli olan hediyelerden birinin sahibi olacak.

    Axis Kağıthane’de ‘Yeni Bir Sen’

    Dünya Kadınlar Günü’nden bu yana yoğun ilgi gören ‘Yeni Bir Sen’ etkinlikleri ve kampanyası, Nisan ayında da devam ediyor. Axis Kağıthane ziyaretçisi kadınlar, her Cuma günü, özel bakım, kozmetik, kuaför hizmeti veren ‘Yeni Bir Sen’ standında yenilenme fırsatı yakalıyor. Axis Kart sahibi kadınlar, deneyimledikleri kozmetik ürünlerini alışverişlerinden elde ettikleri puanlar ile ücretsiz elde ediyor. Anneler Günü’ne kadar devam edecek olan ‘Yeni Bir Sen’ etkinlikleri ve kampanyası kapsamında Axis Kağıthane AVM, kadınları sürpriz isimlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

    Teknoloji eğitimleri başlıyor

    Teknoloji mağazaları ve etkinlikleriyle ön plana çıkan Axis Kağıthane AVM, teknoloji okuryazarlığı eğitimleriyle de her yaştan ziyaretçisine teknolojiye ayak uydurma imkanı sağlayacak. Media Markt işbirliği ile düzenlenecek etkinlik kapsamında Axis Kart sahipleri, fotoğraf çekimi, telefon, tablet, televizyon gibi teknolojik aletlerin kullanımı gibi pek çok alanda bilgi sahibi olacak. Profesyonel eğitmenler tarafından verilecek teknoloji okuryazarlığı eğitimleri, Nisan ayı boyunca her hafta sonu 14.00- 16.00 ve 16.00-18.00 saatleri arasında, 2 seans olarak düzenlenecek.

    Not: Teknoloji okuryazarlığı eğitimleri rezervasyon sistemi ile ilerleyecektir. Etkinlik, AVM’nin zemin katında bulunan ortak alanda gerçekleştirilecektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.