DOLAR 32,5461
EURO 34,8981
ALTIN 2430,684
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axis Kağıthane’de Çocuk Müzikali ile minikler hem eğlenecek hem öğrenecek

    07.09.2019
    A+
    A-

    Axis Kağıthane AVM, okula dönüş yolunda çocukları hem eğlenceli hem de öğretici müzikal oyunlarla karşılıyor. Eylül ayından itibaren Aralık ayının sonuna kadar her cumartesi 15.00 – 15.45 ve 17.00 – 17.45 saatleri arasında ücretsiz sahnelenecek oyunlarla çocuklar, sevgiyi, iyiliği, doğruluğu ve çalışkan olmayı öğrenirken önemli bir farkındalığa da sahip olacak.

     

    Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla Axis Kağıthane AVM, yeni eğitim öğretim hayatına başlayan çocuklar için hem eğitici hem de öğretici birbirinden eğlenceli çocuk müzikallerine ev sahipliği yapıyor. 7 Eylül’de Mavi Şehir adlı oyunla perdelerini açacak alışveriş merkezinde 14 Eylül’de Çalışkan Karıncalar, 21 Eylül’de Sevimli Panda ve 28 Eylül’de Pinokyo oyunları sahnelenecek.

    ImageEylül ayı itibarıyla Aralık ayının sonuna kadar her cumartesi 15.00 – 15.45 ve 17.00 – 17.45 saatleri arasında sergilenecek oyunlarla çocuklar sevgiyi, dürüst olmayı, çalışkanlığı ve başarılı olmayı eğlenerek öğrenecek. Sahnelenen her müzikal çocuklara hayata dair farklı konularda yeni şeyler öğretirken kişisel gelişimlerine de doğrudan katkı sağlayacak. Axis Kağıthane AVM’nin eksi birinci katında gerçekleşecek çocuk müzikalleri ücretsiz gerçekleşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.