DOLAR 32,4992
EURO 34,9695
ALTIN 2432,078
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axis Kağıthane’den Anneler Günü sürprizleri

    Axis Kağıthane’den Anneler Günü sürprizleri
    04.05.2018
    A+
    A-

    Baharı renkli aktiviteler ile karşılayan Axis Kağıthane AVM, Anneler Günü’ne de dolu dolu hazırlanıyor.

    Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla Axis Kağıthane AVM, Anneler Günü’nü sürprizlerle karşılıyor. Birbirinden eğlenceli etkinlikler ve kazandıran kampanyalar, Axis Kağıthane’de ziyaretçileriyle buluşuyor.

    Zeynep Zeze’den kadınlara özel tüyolar

    Zynpzeze adlı kanalından, hayattan konular ile hazırlayıp paylaştığı videoları ile 67 binin üzerinde aboneye ulaşan Zeynep Aydoğan, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Axis Kağıthane ziyaretçisi kadınlar ile buluşacak. Kendi web sayfasından makyaj ve kozmetik ürünleri satışı da gerçekleştiren bir çocuk annesi Zeynep Zeze, bakımlı bir anne olmanın sırlarını Axis Kağıthane ziyaretçileri ile paylaşacak. Axis Kağıthane ziyaretçileri, 5 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte Zeynep Zeze ile keyifli bir söyleşiye tanık olacak.

    Ferda Anıl Yarkın’dan Anneler Günü konseri

    Yıl boyunca birbirinden renkli etkinlikleriyle her yaştan ziyaretçisine keyifli vakit geçirme imkanı sunan Axis Kağıthane AVM, Anneler Günü’nü eğlenceli bir konser ile karşılayacak. Duygusal parçalarıyla Türkçe pop müziğinin sevilen ismi Ferda Anıl Yarkın, Anneler Günü’ne özel konseri ile Axis Kağıthane ziyaretçileri ile buluşacak. 13 Mayıs Pazar günü düzenlenecek Anneler Günü konserinde Yarkın, keman dinletisiyle de müzik ziyafeti verecek. Yarkın, sevilen parçalarını, Axis Kağıthane ziyaretçileri ile bir arada anneler için söyleyecek.

    ‘Yeni Bir Sen’ etkinlikleri Anneler Günü’ne kadar devam ediyor

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden bu yana yoğun ilgi gören ‘Yeni Bir Sen’ etkinlikleri ve kampanyası, Anneler Günü’ne kadar devam ediyor. Axis Kağıthane’de Cuma günleri ‘Yeni Bir Sen’ standına uğrayan kadınlar, özel bakım, kozmetik, kuaför hizmeti ile yenilenme fırsatı yakalıyor. Axis Kart sahibi kadınlar, alışverişlerinden elde ettikleri puanlarla Axis Hediye Dükkanı’na uğrayarak, ‘Yeni Bir Sen’ standında deneyimledikleri kozmetik ürünlerinin ücretsiz sahibi olmaya da hak kazanıyor.

    Axis Kağıthane’den kazandıran kampanyalar

    Yıl boyunca kazandıran kampanyaları ile ziyaretçilerine avantajlı alışveriş imkanı sunan Axis Kağıthane, Mayıs ayında da kazandırmaya devam ediyor. Yaptıkları alışverişlerden Axis Kart’larına topladıkları puanlarla Hediye Dükkanı’na gelen Axis Kağıthane ziyaretçileri, Anneler Günü’nde de diledikleri hediyenin sahibi olma hakkı kazanıyor. Kozmetikten teknolojiye geniş ürün yelpazesi ile Axis Hediye Dükkanı, Anneler Günü alışverişini fırsata çevirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

    Axis Kart sahipleri, Hediyematik ile kazanıyor

    Axis Kağıthane ziyaretçilerinden büyük ilgi gören Hediyematik, Mayıs ayında da hediye dağıtmayı sürdürüyor. Hafta içi yeme içme mağazalarından toplamda 75 TL alışveriş yapan Axis Kart sahipleri, kartlarına işlettikleri puanlar ile lezzet noktalarında geçerli hediye çeklerinin sahibi olma fırsatı yakalıyor. Ziyaretçiler, Hediyematik’in kazandıran butonlarından birini seçerek, yeme içme mağazalarında geçerli hediyelerden birinin sahibi olamaya hak kazanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.