DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası ile yeni yıla ışıl ışıl girin

    Ayakkabı Dünyası ile yeni yıla ışıl ışıl girin
    23.12.2019
    A+
    A-

    Yeni yıl heyecanı herkesi sarmışken 2020’ye şık girmek ve sevdiklerini güzel bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler, aradığını Ayakkabı Dünyası’nda buluyor. Leopardan yılan derisine, beyaz bottan ışıltılı ve parıltılı botlara kadar birçok seçenek sunan Ayakkabı Dünyası, 2020 yılında da ayakkabı tutkunlarına şıklık vadediyor.

    Yılbaşı gecesinin yıldızı olmak isteyen stil sahibi kadınlar için tüm gece şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Ayakkabı Dünyası, modern ve kolay kombinlenebilir ayakkabılarıyla sizi şehrin sahnesine çıkarıyor. Sezonun hit parçalarından leopar ve yılan derisi desenleri, feminen, cesur ve cazibeli duruş yakalamak isteyen kadınlara yeni yıla girerken ikonik stiletto’larla elegan bir görünüm yakalama şansı sunuyor. Moda dünyasına damga vuran ve 70’li yıllardan ilham alınarak tasarlanan beyaz bot modelleri ise, yılbaşı stiliniz ile uyumlu bir tarz oluşturarak retro ve vintage şıklık vadediyor.

    Işıltılı ve parıltılı detaylar

    Taş, trok, zımba ve metal materyallerin ağırlıkta olduğu kadın koleksiyonunun geneline hakim olan parıltı ve ışıltı, yılbaşı gecesi şık görünüm ve günlük tarz arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor. Siyah düz bir elbisenin altına tercih edebileceğiniz ışıltılı ve parıltılı topuklu bootie’ler, siyah rengin asi ve zamansız duruşu ile yılbaşı stilinize alternatif sunuyor.

    Uzun çorap çizmeler kurtarıcınız oluyor

    Ayakkabı Dünyası’nın yeni sezon koleksiyonunda yer alan uzun çorap çizmeler, bilek kısmı taşlı ve parlak detayı ile yılbaşı gecesinin yıldızı olmak isteyen stil sahibi kadınların kurtarıcısı oluyor. Zamansız şıklığı yılbaşına taşımak isteyen kadınların tercihi çizme ve topuklu ayakkabılar, mini etekler ve elbiselerle kombinlenerek yılbaşı gecesine eşlik ediyor.

    Sevdiklerinize hediye alternatifleri

    Bu sezon tasarımlarıyla dikkat çeken desenli, baskılı ve rengarenk cüzdanlar, taşlı, simli ve zincir detaylı abiye çantalar, parlak ve ışıltılı clutch modeller ile yılbaşı şıklığını tamamlayan aksesuarlar, sevdiklerinize alınacak hediyelerin başında geliyor.

    Metal ve zincir detaylarla parıldayan postacı çantaları yeni yıl neşesini yansıtırken, kese şeklindeki çantalar fonksiyonel kullanımı ile hediye alternatiflerin başında geliyor.

    Ayakkabı Dünyası’nın 2019-20 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan ayakkabı modellerini keşfetmek için Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.