DOLAR 32,5089
EURO 34,8256
ALTIN 2489,624
BIST 9548,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası yeni kampanyasıyla sımsıcak bir kış mevsimi yaşatıyor

    Ayakkabı Dünyası yeni kampanyasıyla sımsıcak bir kış mevsimi yaşatıyor
    31.01.2019
    A+
    A-

    Zengin marka ve model seçeneklerini uygun fiyatla sunan Ayakkabı Dünyası, ADKartlılara özel fırsat kampanyasıyla alışverişi keyifli hale getiriyor!

    29 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında yapılacak ayakkabı ve bot alışverişleri, mevcut tüm indirimlere ek ikinci ürün alışverişine yüzde 20 indirim kazandırıyor!

     

    Ayakkabıda moda, kalite ve rahatlığın adresi Ayakkabı Dünyası; kış bitmeden ayakkabı gardırobunu yenilemek isteyenlere özel, sürpriz indirimler sunmaya devam ediyor.

    Kampanya kapsamında ayakkabidunyasi. com. tr adresi üzerinden yapılan ayakkabı ve bot alışverişlerinde yüzde 50’ye varan, Ayakkabı Dünyası mağazalarından yapılan alışverişlerde ise yüzde 40’a varan mevcut tüm indirimlere ek, ikinci üründe yüzde 20 indirim fırsatı ayakkabı tutkunlarını bekliyor. Anında kart üyeliği imkânıyla AD Kart üyelerine özel hazırlanan kampanya,  Ayakkabı Dünyası mağazaları ve ayakkabidunyasi. com. tr’ de geçerli olacak.

     

    Özgün tasarımlar ve seçkin malzemelerle yarattığı ayakkabı ve bot modelleri ile öne çıkan Ayakkabı Dünyası, kış modasına ışıltı ve şıklık katıyor. En son moda akımlarından ve dünya trendlerinden ilham alınarak hazırlanan koleksiyon, sezonun en çarpıcı ve en kullanışlı modellerini ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor. Adidas, Nike, Puma, Sketchers gibi dünyaca ünlü birçok marka ve binlerce modelde ayakkabı ve bot seçenekleri, ayakkabı severler için rahatlık, şıklık konfor vadediyor.

     

    Ayakkabı Dünyası Kış Koleksiyonunda yer alan ayakkabı ve bot modellerini keşfetmek için ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilir, internete özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı ile adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.