DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası’nda Nude trendi

    24.07.2019
    A+
    A-

    Bu sezon ayakkabılarda ve aksesuarlarda kendine sıklıkla yer bulan nude renk trendi, kadınların romantik ve çekici görünmelerinde etkili oluyor. Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen ayakkabı tasarımlarını bir arada sunan Ayakkabı Dünyası, 2019 Yaz Koleksiyonu’nda yılın en şık nude renk ayakkabı ve çanta modellerini ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.

     

    Son yıllarda klasik ve modern çizgiyi buluşturan nude renk modası herkesi büyülüyor. İddialı ve parlak renklerin etkisinden yavaş yavaş çıktığımız 2019 yaz günlerinde nude renk ayakkabı ve çantalar da her kadın için ideal ürünlerin başında geliyor. Öncesinde klasik ve çekicilikten uzak olarak değerlendirilen nude, bej ve açık pembe renkler artık “zamansız” olarak nitelendiriliyor.

    Ayakkabı Dünyası’nın şıklığı konforla buluşturan 2019 koleksiyonunda göze çarpan nude renkler, özellikle topuklu modellerde kendini gösteriyor. Pastel tonların yanı sıra canlı renklerle de uyum sağlayan nude modeller, gündüzden geceye şıklık sunuyor.

    Her kıyafetle uyum sergileyen nude renk çanta ve ayakkabılarla istediğiniz elbiseyi giyebilir; altına bej ya da açık tozpembe ayakkabı tercih ederek stilinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Ayakkabı Dünyası koleksiyonunda yer alan ve nude renk tonlarına sahip rugan ayakkabılar, bant detayı öne çıkan topuklular, önü ve arkası açık detaylarla hazırlanan slingback ve feminen bootie’ler, sokakta ya da gece davetlerinde şık bir tarz yakalamanıza yardım ediyor.

    Ten renginizle aynı tonun yerine açık ya da koyu tonunu seçerek etkili bir görünüm yakalayabileceğiniz nude modeller, bacak boyunu uzun gösterirken yeri geldiğinde zayıf bir görünüm sunarak şıklığı zarafetle birleştiriyor.

    Ayakkabı Dünyası 2019 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan nude tonlardaki modelleri keşfetmek için Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilir, internete özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı ile adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.