DOLAR 32,5719
EURO 34,8963
ALTIN 2427,065
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası’ndan Sevgililer Günü’nde içinizi ısıtacak hediye alternatifler

    Ayakkabı Dünyası’ndan Sevgililer Günü’nde içinizi ısıtacak hediye alternatifler
    13.02.2019
    A+
    A-

    Yılın en romantik günü yaklaşıyor. Bu günlerde Sevgililer Günü’nün mutluluğu ve coşkusu gittiğiniz her yerde, baktığınız her köşede sizinle! Ayakkabı Dünyası’nın son trendlerden ilham alınarak hazırlanan koleksiyonu, sevgilisini mutlu etmek isteyenleri bu özel günde Ayakkabı Dünyası’na davet ediyor. Dünyaca ünlü birçok markanın ayakkabı modelleri ve birbirinden şık aksesuar seçenekleri, Ayakkabı Dünyası’nda sizi bekliyor!

    Sevgililer Günü yaklaşırken herkesi başka bir heyecan daha sardı. Sevdiklerini mutlu etme heyecanı! Tabii ki bu mutluluk için alınması gereken şey de belli: Sevgililer Günü hediyeleri. Onlarca markadan birçok hediye alternatifi sunan Ayakkabı Dünyası, günün modasını ve trendlerini yansıtan bot ve çizmelerden spor ayakkabılara, cüzdanlardan kemerlere, sırt çantalarından clutch çantalara, renkli çoraplardan bilekliklere Sevgililer Günü hediyesi için kadın ve erkekleri Ayakkabı Dünyası mağazaları ve www.ayakkabidunyasi.com.tr’ye bekliyor.

    Ayakkabı Dünyası ile bu Sevgililer Günü kadınlar için keyifli geçebilir!

    Parıltılı malzemeler, taşlı ve ışıltılı detayların hakim olduğu City Life ve ProvoQ markalı bot ve bootie modelleri, dize kadar uzanan çizmeler ve kadınların stillerini en özel zamanlarında tamamlayan topuklu ayakkabılar, Sevgililer Günü heyecanını doruğa çıkarıyor. Kışın soğuk günlerinde kürk ve ışıltı detaylı botlar, sevgilinizin kalbini ısıtırken şıklığını tamamlıyor.  Şehir tarzının vazgeçilmezi kalın tabanlı, hafif topuklu ve renkli bağcıklı tasarımlar ile yılın yükselen trendi sneaker’lar, Adidas, Nike, Puma, Sketchers, Reebok, Lacoste, Converse, Vans ve New Balance gibi dünyaca ünlü markaların spor ayakkabıları, sevgilisine rahatlığı ve şıklığı bir arada sunmak isteyenleri bekliyor. Çanta ve aksesuarlarda ise David Jones, U.S. Polo Assignment, Pierre Cardin, 19V69 ITALIA, ProvoQ ve Jacquline gibi birçok gözde markanın aksesuarları ideal hediye alternatifleri olarak öne çıkıyor.

    O’nu mutlu edecek tüm modeller Ayakkabı Dünyası’nda!

    Lumberjack, Scooter, Dockers ve Jack Jones gibi onlarca seçkin markanın kışın zorlu şartlarına ve suya dayanıklı bot ve outdoor modelleri, sadece Ayakkabı Dünyası’nda bulabileceğiniz ProvoQ markalı işlevsel Oxford ve makosen ayakkabılar, şıklığı ve rahatlığı hediye etmek isteyeceğiniz hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Kombinlere rahatlıkla uyum sağlayabilen Chelsea modellerin yanı sıra bağcık detaylarıyla zenginleşen military botlar ile Sevgililer Günü’nde hayatınızdaki en özel insanın yüzünü güldürebilirsiniz. Kemerler, cüzdanlar ve birçok seçkin markanın spor çantaları da erkekler için farklı hediye seçenekleri olarak ön sırada yer alıyor.

    Ayakkabı Dünyası mağazalarında pek çok markanın birbirinden farklı modellerinin yanı sıra, özel fırsatlar da ayakkabı tutkunlarıyla buluşuyor. Özel indirimler ve alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı, adrese teslimat ve seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânı www. ayakkabidunyasi. com. tr‘de sizi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.