DOLAR 32,5877
EURO 34,8519
ALTIN 2496,277
BIST 9661,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayaklarınızı Thalia ile bahara hazırlayın

    02.04.2018
    A+
    A-

    Yumuşacık, pürüzsüz, çatlaksız ve yoğun nemli ayaklara herkes özenerek bakar, bununla birlikte pek çok kişinin ayak bakımını ihmal ettiği de bir gerçek. Özellikle kalın çorapların ve botların içine sıkışıp kaldıkları kış aylarında.

    Bu güzel bahar günlerinde bir iyilik yapın; hiçbir katkı maddesi içermeyen yüzde 100 doğal Thalia Natural Beauty ayak bakımı kremleriyle ayaklarınıza rahat bir nefes aldırın, özgürleştirin!

    Kış aylarında ayaklar her zamankinden bakımsız kalır, sertleşir, pürüzlü hale gelir ve nemini kaybeder. Oysa yumuşacık, pürüzsüz, çatlaksız ve yoğun nemli ayaklar herkesin hayalidir. Bu hayali gerçek kılmak için de düzenli bakım yapılması şarttır. Bu güzel bahar günlerinde ayaklarınıza bir iyilik yapın ve onlara Thalia Natural Beauty ayak kremleriyle rahat bir nefes aldırın. Ayaklarınızı yılın her günü şımartmayı da ihmal etmeyin!

    Thalia, yüzde 100 doğal ve yüzde 100 teknolojik ayak bakım kremleri yaratıyor!

    “Doğallığı Yaşamak Hakkınız!” sloganı ile yüzde 100 doğal ve yüzde 100 teknolojik kozmetik ürünlerini tüketicilerle buluşturan Thalia Natural Beauty, daha bakımlı ayaklar için Akten Kozmetik Laboratuvarı’nda eşsiz ayak bakımı ürünleri yaratıyor. Tüm ürünler doğal bitki özleriyle, doğal ham maddeler ve yağlarla, en iyi ve en güçlü etken maddelerle hazırlanıyor.

    Thalia Natural Beauty, bakımlı ayaklara sahip olmak isteyenleri Ebru Şallı by Thalia Avokado Özlü Ayak Kremi ve Thalia Natural Beauty Nutritive Ayak Kremi ile buluşturuyor.

    Ebru Şallı by Thalia Avokado Özlü Ayak Kremi, içeriğindeki yoğun avokado yağıyla kuruyan ve çatlayan ayaklara en doğal bakımı sunuyor, yumuşacık yapıyor. Shea yağı, Provitamin B5 ve E vitamini ile güçlendirilmiş olan ürün, özel formülüyle yoğun ve uzun süreli nem sağlıyor. Ayaklardaki sertleşmiş, pürüzlü hale gelmiş bölgelerin ve topuk çatlaklarının oluşumunun azaltılmasına yardımcı oluyor.

    Thalia Natural Beauty Nutritive Ayak Kremi de kurumuş ve hasar görmüş ayakları en doğal özlerle besliyor ve hasarlardan arındırıyor. İçeriğindeki A, D, E ve F vitaminleri açısından çok zengin olan shea yağı, cildi bir kalkan gibi sararak koruyor ve nem dengesini sağlıyor. Fındık yağı ise cildi nemlendirerek çatlakların oluşumunu azaltıyor.

     

    Ayak terlemesi ve kokusuna etkili bir çözüm

    Ebru Şallı by Thalia Avokado Özlü Ayak Kremi ve Thalia Natural Beauty Nutritive Ayak Kremi, formüllerindeki siyah Frenk üzümü ve İzlanda yosunu ile ayak terlemesine ve kokusuna karşı da etkili bir çözüm sunuyor; ayrıca yağ izi bırakmıyor.

    Her iki ürün de, tüm Thalia Natural Beauty ürünlerinde olduğu gibi SLS, SLES, paraben, parafin, hayvansal yağ, kostik gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermiyor; hayvanlar üzerinde kesinlikle test edilmiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.