DOLAR 32,5451
EURO 34,992
ALTIN 2427,112
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayda 10 TL’ye taşınabilir kamera

    Ayda 10 TL’ye taşınabilir kamera
    22.03.2018
    A+
    A-

    Kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik hizmeti sunan Tepe Güvenlik, aylık

    10 TL’ye tak-çalıştır IP kamera kiralama fırsatı sunuyor. Tüketiciler bu kampanyayla güvenliğini takip etmek istedikleri alanlara tek bir kamerayla cep telefonundan kolayca erişme imkânına sahip oluyor.

    Türkiye’nin öncü elektronik güvenlik markası Tepe Güvenlik, özellikle tek odalı ofis ortamları için veya çocuk bakıcılarını takip amaçlı kullanılmak üzere taşınabilir IP kamera kiralama hizmeti sağlıyor.

    Bu ürün özellikle bebeğini evde bırakıp işe gitmek zorunda kalan anneler ya da geniş bir alana sahip olmayan işyerlerinin izlenmesi için cep telefonu üzerinden pratik bir takip sistemi sunuyor. Kampanya kapsamında mart ayında Tepe Güvenlik müşterisi olanlar, ayda yalnızca 10 TL fark ile alarm sistemlerine ek olarak IP kamera da kiralayabiliyor.

    Sistemin kullanılabilmesi için ortamda Wi-Fi (kablosuz internet) olması yeterli. Tüm kampanyanın içeriği ve detayı ile tüketicilere sahada keşif ve teknik destek sağlamak için eğitimli ve bilgili bir danışman ekibi de ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.