DOLAR 32,5904
EURO 34,854
ALTIN 2504,168
BIST 9681,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayrıcalıklarla dolu Sevgililer Günü Sheraton Istanbul City Center’da

    Ayrıcalıklarla dolu Sevgililer Günü Sheraton Istanbul City Center’da
    14.01.2020
    A+
    A-

    Taksim, Tarihi Yarımada ve Haliç gibi İstanbul’un sembol lokasyonlarına yakınlığıyla kısa sürede şehrin cazip buluşma noktası olan Sheraton Istanbul City Center, çiftelere unutmayacakları bir Sevgililer Günü programı hazırladı. Gurme lezzetlerin romantik aşk şarkılarıyla buluşacağı bu özel günde çiftler ayrıcalıklı bir 14 Şubat deneyimi yaşayacak.

    Şehrin yeni çekim merkezi Sheraton Istanbul City Center, yılın en romantik günü 14 Şubat’ı ayrıcalıklarla zenginleştiriyor. Sevgililer Günü’nde Sheraton Istanbul City Center’da konaklayan çiftleri odalarına girdikleri andan itibaren köpüklü şarap ve çikolatayla başlayan keyifli sürprizler bekliyor.

    Konsept lezzetler

    Sevgililer Günü’ne özel dekore edilen ve eşsiz lezzetlerin yer aldığı menüsüyle çiftleri karşılamaya hazırlanan Sheraton Istanbul City Center’ın konsept restoranı Ney’i Lokma’da romantik bir akşam yemeğine kült aşk şarkıları eşlik ediyor. Ney’i Lokma’da Levrek & somon Tartar, tütsülenmiş patlıcan ezmesi üzerinde Peynirli ravioli ile başlayan tadım, Cevizli ve taze kekikli buğday Risotto, fettuçini sebze ve shallot sosla sunulan Izgara dana madalyonla devam ediyor. Aşk dolu akşam yemeğinin tatlı finalinde ise Mango SorbeBitter çikolata kremi ve Pötifurlara taze çekilmiş kahve çeşitleri ve aromatik çaylar eşlik edecek.

    Couple Suit’le yenilenme zamanı

    Sheraton Istanbul City Center’ın muhteşem spası Shine SPA, yılın en romantik gününde çiftlere birlikte yenilenebilecekleri özel bir paket sunuyor. Asırlık Türk Hamamı Ritüeli, Bali Masajı ve lezzet şöleni yaşatan ikramlardan oluşan SPA paketiyle çiftler birlikte geçirecekleri iki saatin tadını çıkartacaklar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.