DOLAR 32,5879
EURO 34,8263
ALTIN 2496,641
BIST 9451,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AYSAD işbirliği ile Makine Mühendisleri Odası’na eğitim

    AYSAD işbirliği ile Makine Mühendisleri Odası’na eğitim
    22.12.2017
    A+
    A-

    Otis Türkiye ve Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği (AYSAD) işbirliği ile Makine Mühendisleri Odasına (MMO) verilen Asansör Temel Elektrik Eğitimi, 32 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

    Türkiye’de bulunan üretim tesisleri sayesinde ürettiği özel tasarım yenilikçi asansörleriyle sektörde fark yaratan Otis Türkiye, dünyada oluşan yeni trendleri, teknolojik gelişimleri ve sektörün temel dinamiklerini verdiği eğitimlerle güncelliyor.

    AYSAD işbirliği ile MMO’nın asansör denetim ekibine temel asansör elektrik eğitimi veren Otis Türkiye, eğitime elektriğin tanımından başlayarak, asansörün tarihine, asansörlerde kullanılan elektrik motorlarına ve Otis’in geliştirdiği elektrikli makine dairesiz asansörlere kadar kapsamlı konulara değinerek tamamladı. Periyodik kontrol süreçlerinde Makine Mühendislerinin karşılaştıkları problemler ve çözümleri, test yöntemleri ve kontrol metotları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

    MMO’nun İstanbul’da bulunan merkezinde gerçekleşen eğitime, 32 kişilik asansör denetim ekibi katıldı. Katılımcılar firmalar ve denetim kuruluşlarının bu tarz bilgi alışverişide bulunmasının sektörün geleceğine önemli katkılar sağlayacağını paylaştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.