DOLAR 32,5656
EURO 34,8254
ALTIN 2418,474
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayşe Tüter ve Hikmet Anıl Öztekin Van AVM’de keyifli saatler yaşattı

    Ayşe Tüter ve Hikmet Anıl Öztekin Van AVM’de keyifli saatler yaşattı
    19.06.2017
    A+
    A-

    Lezzet ustası Ayşe Tüter ve son kitabı “Fesleğen” ile çok satanlar listesine girmeyi başaran yazar Hikmet Anıl Öztekin’in Van AVM’deki Ramazan ayı söyleşileri yoğun ilgi gördü.

    Van’da sosyal hayatın merkezi haline gelen Van AVM Ramazan ayında da etkinliklerle kentin cazibe merkezi oldu. Bölgenin en önemli alışveriş ve buluşma mekânı Van AVM, Ramazan ayında ünlü iki ismi ağırladı.

    İlk olarak ünlü lezzet ustası Ayşe Tüter Vanlı hayranlarıyla buluştu. Tüter, Ramazan Ayı’nda mutfakta hünerlerini sergilemek isteyen ziyaretçiler için Ramazan’a özel leziz ve pratik yemek tarifleri paylaştı. Hayranlarının sorularını cevaplandıran ve bir birinden özel tarifleri ve lezzetli iftar menülerini hayranlarına anlatan Tüter sevenleriyle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Van’ın çok güzel bir kent olduğunu söyleyen Ayşe Tüter “Van mutlaka görülmesi gereken bir şehir. Bir birinden özel yemekleri ve tatlıları var. Benim Van’da en beğendiğim yemek Keledoş ve Van pastası yine bunun yanında birçok et yemeğini de çok lezzetli buluyorum. Bu lezzetlere sahip çıkıp yeni nesillere aktarmalıyız. Çünkü bulunduğumuz coğrafya yemek kültürü bakımından çok zengin bir yer. Bugün bizi çok iyi karşılayan Vanlılara teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

    Hikmet Anıl Öztekin kitaplarını imzaladı

    Van AVM’de, “Elif Gibi Sevmek”, “Elif Gibi Sevmek 2”, “Eyvallah” ve “Fesleğen” kitaplarının ünlü yazarı Hikmet Anıl Öztekin ile 18 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen Ramazan’a özel şiir dinletisi ve söyleşide Ramazan ayının en hareketli günlerinden biri yaşandı.

    Yoğun ilgiyle karşılanan Öztekin Van’ı çok beğendiğini ve burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Hayranlarının sorularını cevaplandıran Öztekin sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirip edebiyat ve roman üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

    Van’ın çok güzel bir kent olduğunu söyleyen Hikmet Anıl Öztekin “Bugün bizi çok iyi karşılayan Vanlılara teşekkür ediyorum Van’a hayatımda ilk kez geldim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.