DOLAR 32,5873
EURO 34,7907
ALTIN 2509,091
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayşegül Hotiç ve Ebru Uygun’un Eşsiz Koleksiyonu Edwards Kalamış Marina’da

    Ayşegül Hotiç ve Ebru Uygun’un Eşsiz Koleksiyonu Edwards Kalamış Marina’da

    Edwards Kalamış Marina mağazası yepyeni bir koleksiyona ev sahipliği yapmaya başladı. SADECE Tasarım’ın kurucusu Ayşegül Hotiç ve TÜVANA Eğitim Vakfı kurucusu Ebru Uygun yeteneklerini, Edwards Kalamış Marina’da satışa sunulan eşsiz bir koleksiyon için birleştirdiler.

    Ebru sanatının eşsiz özellikleri ile mayo kumaşı ve deri bileşimi tasarımları buluşturan, 2017 Yaz Sezonu için özel olarak hazırlanan sınırlı sayıdaki koleksiyonun tanıtımı için Edwards Kalamış Marina mağazasında bir etkinlik düzenlendi.

    RMK Classic CEO’su Füsun Kuran’ın yanı sıra, Ayşegül Hotiç ve Ebru Uygun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, Ebru Uygun’un “ebru” sanatından birkaç örneği de davetliler için özel olarak icra etmesi ile son derece renkli karelere sahne oldu.

    EŞSİZ ÇANTALAR

    Uzun süredir ebru sanatı ile ilgili çalışmalara imza atan Ebru Uygun’un her biri birbirinden benzersiz desenleri, Endüstri Tasarımcısı Ayşegül Hotiç’in mayo kumaşı ve deri bileşimi tasarımlarında buluşarak, eşsiz birer çantaya dönüştüler.

    Ebru sanatı, yaratılan her desenin tekrarının olmaması ile görsel açıdan birer şölen yaratılırken, renklerin sunduğu sürprizli uyumla koleksiyonda yer alan her parça eşsiz ve kişiye özel.

    SINIRLI SAYIDA ÖZEL TASARIM

    2017 Yaz Sezonu için 4 farklı ebatta tasarlanan çantalar, plajda, teknede ve sıcak yaz gecelerinde şıklığınızı tamamlarken, zamansız duruşu ile de yıllar boyu gardırobunuzun vazgeçilmez aksesuarları arasında yerini alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.