DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babacan Holding’ten mevduatın getirisi kadar indirim fırsatı

    Babacan Holding’ten mevduatın getirisi kadar indirim fırsatı
    19.02.2019
    A+
    A-
    Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı güvenilir, kaliteli ve yüksek katma değer sağlayan projeleriyle fark yaratmayı sürdüren Babacan Holding, Mevduat Kampanyası ile yatırımcıları yine ayrıcalıklı bir fırsatla buluşturuyor. Kampanya kapsamında, vadeli mevduat hesabı ve gayrimenkul yatırımı arasında kararsız kalan yatırımcıya mevduattaki parasının 1 yıllık getirisi kadar indirim sunuluyor. Yatırımcı isterse vadeli mevduat hesabındaki parayı hesapta tutarak da kampanyaya dâhil olabiliyor. 1 yıl boyunca vadeli mevduattaki parasından kazandığı faizle aylık ödemelerini yapan yatırımcı, yılsonunda hesaptaki parasını çekerek konutun tüm borcunu ödeyebiliyor.
    “Paranız mevduattayken evinizi alın”
    ‘Yatırımımı vadeli mevduat hesabıyla mı değerlendirsem yoksa gayrimenkule mi yatırım yapsam?’ ikileminde kalan yatırımcıya bu kampanya ile en doğru cevabı verdiklerini vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, kampanyaya ilişkin şu bilgileri paylaştı:
    “Mevduat faiz oranları yüksek” olduğunda yatırımcı ciddi bir faiz oranı kazanırken diğer taraftan enflasyona karşı anaparası değer kaybediyor. Biz de bu kampanya ile diyoruz ki; ‘Paranızı hem faize koyun, hem de gayrimenkuldeki yüksek seyreden alım fırsatlarını kaçırmayın’. Kampanya ile yatırımcılara 1 yıl boyunca mevduat faizinden alacakları faiz miktarı kadar indirim yapıyoruz. Yatırımcılar isterse paralarını bir yıl boyunca mevduatta tutarak da kampanyaya katılabiliyor. Mevduattaki birikimlerinin getirisini bize aylık olarak ödeyerek konutun ödemesine başlıyor. Yıl sonunda da ana paranın tamamını yatırarak konutun ödemelerini tamamlayabiliyor.”
    “Sektörde yapılmayanı yapıyoruz”
    Mevduat Kampanyası’nın satışta olan Babacan Premium, Babacan Port Royal projelerinde geçerli olduğuna değinen Babacan, “Her iki projemizin yer aldığı konum ve sahip olduğu farklı konseptler sayesinde, yatırımcılarımızı üst düzey yaşam alanlarıyla buluşturuyoruz. Sunduğumuz ayrıcalıklı kampanyalarla da projelerimizin sektördeki üst düzey konumlarını destekliyoruz. Mevduat Kampanyası ile de sektörde yapılmayanı yaparak, yatırımcılarımızın bütçelerini sarsmadan, Babacan Holding ailesine katılmaya davet ediyoruz” dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.