DOLAR 32,3841
EURO 35,0596
ALTIN 2326,178
BIST 9096,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faizle kazançlı yatırım ayrıcalığı

    Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faizle kazançlı yatırım ayrıcalığı
    29.11.2018
    A+
    A-

    Babacan Holding, güvenilir ve kaliteli konut projeleriyle sektöre ilkleri kazandırırken, imzasını taşıyan kampanyalarıyla da sektördeki canlılığı diri tutmak adına sergilediği öncü yaklaşımını sürdürüyor. Küçükçekmece E-5 Üzerinde, Atatürk Havalimanı karşısında yükselen projesi ‘Babacan Port Royal’de%25 indirim, 60 ay, yüzde sıfır faiz kampanyası başlatan Babacan Holding, yatırımcıları yine cazip bir kampanya ile buluşturuyor. Projede, daire fiyatları 336 bin TL’den başlıyor.

    Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. İstanbul’un en çok değerlenen bölgesinde, yeni yapılacak olan Millet Bahçesine komşu olarak yükselen, mimari tasarımı ve donanımıyla da kazançlı ve prestijli yatırımın en güzel örneklerinden biri olan projede %25 indirim veya 60 ay, yüzde sıfır faizli ödeme seçeneği sunuluyor. Büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projenin mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyor.

    Mehmet Babacan:

    “Yatırımcılarımız sözleşmeyi imzaladığı an kazanmaya başlıyor”

    Babacan Port Royal’in merkezi lokasyonu ve mimari tasarımıyla bölgede prestij sembolü ve fark yaratan bir proje olduğunu vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan,kampanya hakkında şu bilgileri paylaştı:

    “Babacan Holding olarak bugüne kadar imza attığımız kampanyalarımız aracılığıyla yatırımcılarımızın kolaylıkla konut sahibi olmasına katkı sağlamayı misyon edindik. Bugün hayata geçirdiğimiz kampanyamız ile de sektördeki bu duruşumuzu pekiştiriyoruz. Babacan Port Royal projemiz, sağladığı yüksek katma değerle her zaman yatırımcılarımızın gözdesi oldu. Biz de projemizi onlar için ulaşılabilir kılmak adına yeni bir kampanya hazırladık. Yatırımcılarımız 60 ay, yüzde sıfır faizli ödeme seçeneği ile bütçelerini yormadan kazançlı bir yatırıma kavuşacaklar.Konumunun sağladığı avantajla yatırımcılara her geçen gün artan yüksek bir katma değer sağlayan projemiz, yatırımcılarımıza sözleşme imzalandığı andan itibaren kazandırmaya başlıyor” dedi.

    10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana komşu

    Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan proje toplam 5 blokta 814 daire ve 37 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

    Şehrin merkezinde yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu projede ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları bulunuyor.Teslimlerin 2019 yılı sonunda gerçekleştirilmesi planlanan Babacan Port Royal’in bin metrekarelik kapalı alanı, geniş sosyal donatı alanları için ayrıldı. Projede fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası bulunuyor.

    E-5’e bir dakika mesafede

    Ayrıca metroya sıfır konumuyla da yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran Babacan Port Royal, E-5’e 1 dakika ve İDO’ya 10 dakika mesafede konumlanıyor. CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakın mesafede yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.