DOLAR 32,4999
EURO 34,5753
ALTIN 2500,266
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar gibi güçlü Ardıç ağacının kokusu Selin ile hayat buluyor

    Babalar gibi güçlü Ardıç ağacının kokusu Selin ile hayat buluyor
    12.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk kolonyası Selin’in “Hayatın Kokusu” serisinde yer alan, kokusu ve güçlü yapısıyla Ardıç ağacından ilham alan Ardıç 3767 kolonyası, babalar için en özel hediye olacak.

    Babalarımızı en iyi dileklerle andığımız, onları mutlu etmeye çalıştığımız en özel günlerden biri Babalar Günü. Bu özel güne sayılı günler kala sevgi ve minnet duygularını ifade edecek hediye seçimleri de bir o kadar önemli oluyor. Hediye seçmekte zorlananlar; babalarını özel hissettirecek, sıcak yaz günlerini serinletecek ve güzel kokularıyla onlara ferahlık verecek kolonyaları tercih edebilir.

    Tıpkı O’nun gibi güçlü

    Kökleri 1912 yılına uzanan Selin Kolonyası, kültürel koku mirasımızda yer alan eşsiz kokularla buluşturduğu “Hayatın Kokusu” serisiyle özlenen zamanlar günümüze ulaştırıyor. Seride yer alan görünüşü ve güçlü oluşunun yanı sıra hoş kokusuyla da özel bir ağaç türü olan ardıçtan ilham alan Selin Ardıç 3767, babanız için çok özel bir hediye olacak.

     

    “Hayatta her şeyin bir kokusu vardır, her şey unutulur, kokular asla…” sloganıyla yola çıkan “Hayatın Kokusu” serisinde yer alan Selin Ardıç 3767, Torosların zirvesine uzanan 3767 metrelik yolculukta serinleten kokusuyla ferahlık vaat ediyor.

     

    Özel ambalajlarıyla satışta

    Selin Hayatın Kokusu serisinde yer alan Ardıç Kolonyası kare, silindir, spreyli ve çantada kolay taşınabilir mini boy ambalajlarla satışta. Silindir ambalajlar Migros’a, 100 ml’lik sprey formatı ise Watsons’a özel olarak tüketicilerle buluşmayı bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.