DOLAR 32,5257
EURO 34,7413
ALTIN 2488,581
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar Günü hediyeniz Network’te

    Babalar Günü hediyeniz Network’te
    11.06.2018
    A+
    A-

    NetWork İlkbahar/Yaz 2018 Erkek Koleksiyonu her sezon ufak dokunuşlarla gardırobunu güncellemeyi seven babalara, hem ofiste hem de günlük hayatta kullanabilecekleri hediye alternatifleri sunuyor.

     

    NetWork yoğun şehir hayatının içinde şıklığıyla ön plana çıkan babalara, hediye seçeneği olarak incelikle yorumlanmış takım elbiseler sunuyor. Doğadan ilham alan natürel tonlardaki ceket ve pantolonlar şık bir ofis stilinin olmazsa olmazları arasında öne çıkıyor.

    Zamansız şıklığı tamamlayan koleksiyonda yer alan kısa kollu trikolar, klasik viskon gömlekler ve keten takımlar Akdeniz stilini şehre taşıyor. Sezonun ruhunu yansıtan lacivert, beyaz, indigo, haki gibi renklerin yanı sıra, deve tüyü ve asit yeşilin de bulunduğu koleksiyonda sportif detaylar günün her saatine uyum sağlamayı kolaylaştırıyor.

    Stilleri tamamlayan aksesuarlar da NetWork koleksiyonundaki diğer hediye seçenekleri arasında. Siyah ve beyazın başrolü üstlendiği sneaker’lar, püskül ve toka detaylı loafer’lar ofis stilini bahar ve yaz aylarına uyarlamak için ideal. Hem pratik hem de cool bir görünüm sunan sırt çantaları ise sezonun en hit parçalarından.

    Bosphorio for NetWork mayolar babanızın yaz aylarında üzerinden çıkarmak istemeyeceği kadar konforlu ve renkli bir başka hediye alternatifi. Tamamen el çizimi desenlerle süslenen bu mayo koleksiyonu, canlı ve enerjik renk paletiyle okyanusun zenginliğini gün yüzüne çıkarırken, suyu iten özelliğiyle de kolaylıkla kuruyabiliyor.

    Moda ve inovasyonu bir araya getiren detaylarıyla NetWork “Fashion Lab” Koleksiyonu ise belirgin bir tarzı olan babalara hitap ediyor. Siyah giyme zevkinden ödün vermeksizin yazın serin tutan Coldblack denim pantolondan su ve yağ tutmayan Stay White denim pantolona, çamaşır makinesinde yıkanabilen Wash&Wear deri monttan ütü gerektirmeyen ve özel dokusuyla leke tutmayan akıllı gömleklere uzanan bu koleksiyon da, nanoteknolojik detaylarıyla fark yaratan bir stili temsil ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.