DOLAR 32,5825
EURO 34,8062
ALTIN 2505,199
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar Günü için en özel hediyeler Nude’dan

    Babalar Günü için en özel hediyeler Nude’dan
    10.06.2019
    A+
    A-

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude, Babalar Günü’nde farklı hediye seçenekleri arayanlar için birbirinden şık alternatifler sunuyor. Yerli ve yabancı dünyaca ünlü tasarımcıların oluşturduğu koleksiyonlarıyla Nude, yıllarca hatırlanacak özel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

    Nude İkon koleksiyonu ile güç babanızla olsun

    Nude İkon Koleksiyonu – Star Wars serisi ürünleriyle “Star Wars” hayranı babalara verilecek en özel hediye seçeneğini sunuyor. Camın en yalın halini temsil eden Nude’un Darth Vader, Stormtrooper ve C-3PO büstlerinin yer aldığı İkon koleksiyonu – Star Wars serisi, filmin hayranı babaları çok mutlu edecek. Nude’un bu özel koleksiyonunda, her bir büstün bir adet büyük ve bir adet küçük olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor.

    Babalarla geçirilen zamanın değerini sembolize eden Memento Mori

    Global tasarım markası Nude; hayatın, hayattaki başarının ve zenginliklerin gelip geçiciliğini ifade eden “Fani olduğunu hatırla” anlamına gelen Memento Mori felsefesineAli Bakova ve Erdem Akan’ın tasarımlarıyla yeni bir yorum getiriyor. Felsefi bir ifade olarak yüzyıllar içinde edebiyatı, sahne sanatlarını ve plastik sanatları çeşitli biçimlerde etkileyen Memento Mori felsefesine sadık kalınarak tasarlanan Nude Memento Mori koleksiyonu, babalarla birlikte geçirilen zamanın değerine vurgu yapıyor. “Yaşam ve ölüm” paradoksuna simgesel bir gönderme yapan koleksiyondaki Ali Bakova tasarımları; siyah, şeffaf ve opak beyaz renklerin yanı sıra zümrüt yeşili, yakut kırmızısı, bakır ve gümüş renklerde objelerden oluşuyor. Erdem Akan ise formu yan kullanarak yaptığı tasarımlarla hem kullanışlı parçalar yaratıyor hem de bu özel koleksiyona cesur bir yaklaşım getiriyor.

    Nude’dan serinlik ve ferahlık veren Chill serisi

    Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude; karaf, viski/şarap bardağı vesoğuk tutma görevi gören mermer tabandan oluşan Chill koleksiyonu ile içkilere serinlik ve ferahlık katıyor. Nude Chill koleksiyonu, form ve işlevi bir araya getirerek çağdaş ve minimal bir siluet ortaya çıkarıyor. Birbiriyle uyumlu karaf, bardak ve taban görevi gören kaselerden oluşan Chill koleksiyonundaki ürünler zarifliği ile ön plana çıkıyor.

    Chill koleksiyonunun karaf ve viski/ şarap bardağı, üzerine yerleştikleri ve ayrılarak öncesinde buzdolabında soğutulabilen mermer tabanlar sayesinde, içkileri uzun süre soğuk tutabiliyor. Nude Tasarım Ekibinden Hazal Balaşar’ın tasarladığı, 2017 yılında IF ve Red Dot tasarım ödüllerine layık görülen koleksiyon, babalar için şık bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.