DOLAR 32,5684
EURO 34,9539
ALTIN 2425,717
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar Günü Somfy ile babanız için evinize dev perdede seyir keyfi taşıyın

    Babalar Günü Somfy ile babanız için evinize dev perdede seyir keyfi taşıyın
    07.06.2018
    A+
    A-

    Büyük perdede film ya da maç izlemenin keyfi de bir o kadar büyük… Şimdi bina otomasyonu ve akıllı ev sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy ile siz de bu keyfi babanıza hediye edebilirsiniz. Somfy motorlu projeksiyon sistemleri ile bir dokunuşla perdeniz hazır hale geliyor, salonunuzda her an ayrı bir keyfe dönüşüyor.  

    Tek dokunuşla, seyir zevkini dev perdeye taşıyın…

    Evinizin rahatlığında ama sinema ambiyansında film izlemek şimdi çok kolay. Televizyon, bilgisayar ya da telefonunuzun ekranını projeksiyon perdesine yansıtarak film ya da maç keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Koltuğunuzda rahatça otururken, sadece tek bir tıklamayla Somfy Motorlu Projeksiyon Perdenizi indirin, perdeleri ve ışıkları kapatın. Kendinizi yaşayacağınız konfora ve büyük keyfe hazırlayın… Ev otomasyonu, ideal ortamı koltuğunuzdan kalkmadan kolayca yaratmanıza olanak sağlıyor. Somfy Akıllı Ev Sistemleri ile projeksiyon perdesi, jaluzi, perde, panjur, aydınlatma, ısıtma sistemi gibi ekipmanları uzaktan kumanda, tablet ya da akıllı telefon ile kolayca kontrol edebilirsiniz.

    Teknolojik, estetik ve pratik…

    Somfy Motorlu Projeksiyon Perdesi, izlemeniz bittikten sonra yukarı doğru sarılarak kompakt bir ünite haline geliyor. Duvara monte edilebildiği gibi isteğe bağlı olarak estetik ve çekici bir çözüm için tavana da entegre edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.