DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar Gününde erkek kişisel bakım serisinde yüzde 25 indirim

    Babalar Gününde erkek kişisel bakım serisinde yüzde 25 indirim
    09.06.2018
    A+
    A-

    Kişisel bakım, sadece kadınların değil erkeklerin de ihtiyacı. Bu Babalar Günü’nde bir farklılık yapın ve babanıza tazelik, serinlik ve ferahlık içeren kişisel bakım ürünleri hediye edin! Yüzde yüz doğal ve yüzde yüz teknolojik ürünleriyle dikkat çeken Thalia Natural Beauty’nin erkeklere özel hazırladığı Lime & Cool Serisi, tam babanıza göre. Üstelik Lime & Cool Serisi, Babalar Günü’ne özel %25 indirimle sunuluyor.

    Evet, babalarımız makyaj yapmıyor ama unutmayın ki kişisel bakım sadece makyajdan ibaret değil. Erkeklerin de ciltlerini temiz ve nemli tutmaya, tıraşlarını daha tahrişsiz ve kızarıksız geçirmeye, saç yapılarına uygun şampuanlar ve tonikler kullanmaya hakları var.

    Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de cilt bakımının olmazsa olmazı cildi temiz tutmak, cildi gün içinde maruz kaldığı dış etkenlerden arındırmak, akne gibi çeşitli cilt problemlerinin oluşumunu engellemek, cildi nemlendirip tazelemek… İşte babalarımızın tüm bunları sağlamak için erkeklere özel hazırlanmış ürünleri kullanmaları yeterli.

    Her gün sinekkaydı tıraş olmayı seven babaların en önemli problemi ise cilt tahrişi ve kızarıklıkları! Ciltlerini ferahlatacak, tahrişi ve kızarıklıkları önleyecek ürünlerle, onların ciltlerine yumuşak bir dokunuş katmanız son derece güzel olmaz mı?

    Pek çok erkeğin başlıca sorunlarından biri de saç dökülmesi. Size çok belli etmeseler de saç dökülmelerinin onları rahatsız ettiği bir gerçek. Bu sorunun çözümü ise saç dökülmesini azaltan ürünlerden geçiyor.

    Babanıza “bakım” hediye edin!

    Bu noktada, Babalar Günü’nde babanıza “bakım hediye etme” fikri, cazip bir seçenek olarak beliriyor. Thalia Natural Beauty’nin sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi içermeyen tazelik, serinlik ve ferahlık dolu erkek serisi Lime & Cool tam babanıza göre.

    Thalia Natural Beauty’nin saç dökülmesi ve kepek karşıtı şampuan, saç toniği, vücut şampuanı, tıraş sonrası balsam, roll-on ve sabundan oluşan Lime & Cool Serisi bu Babalar Günü’nde babanıza komple bir bakım sunacak.

    Üstelik Lime & Cool Serisi, Babalar Günü’ne özel %25 indirimle sunuluyor.

    • Thalia Natural Beauty Lime & Cool Erkek Bakım Serisi Energizing Saç Dökülmesi ve Kepek Karşıtı Şampuan lime (misket limonu), mentol ve kafein kombinasyonuyla yağ ve kepekle savaşıyor. İçeriğindeki 24 çeşit bitkinin karışımından elde edilen ve saç dökülmesine karşı etkili patentli bir bitkisel aktif olan Phyto Complex AHL® sayesinde saç dökülmesiyle mücadele ediyor.
    • Thalia Natural Beauty Lime & Cool Erkek Bakım Serisi Energizing Saç Dökülmesi ve Kepek Karşıtı Saç Toniği, içeriğindeki esansiyel yağlar, bitkisel özler ve allantoin (antioksidan bir bileşik) ile saç derisinin arınmasını ve canlanmasını sağlıyor. Sebum (yağ bezleri tarafından salgılanan sıvı) fazlalığının azalmasına yardımcı oluyor. Saçların doğal nemini hapsederek kurumaya karşı koruyor ve nemlendiriyor. Ayrıca pro-vitamin içeriği sayesinde bir yandan saç dökülmelerini önlemeye, öte yandan da daha güçlü ve sağlıklı saç oluşumuna destek veriyor.
    • Thalia Natural Beauty Lime & Cool Erkek Bakım Serisi Energizing Vücut Şampuanı, içerdiği lime özleriyle ciltten yağı ve kiri arındırıyor. Öte yandan formülasyonundaki değerli yağlarla cildin doğal nemini hapsederek kurumaya karşı koruyor, nemli ve sağlıklı kalmasına yardımcı oluyor.
    • Thalia Natural Beauty Lime & Cool Erkek Bakım Serisi Energizing Tıraş Sonrası Balsamcilde esneklik ve yumuşaklık katan shea yağı, E vitamini ve Provitamin B5 içeren formülüyle cildi anında rahatlatıyor, kızarıklığın giderilmesine yardımcı oluyor, tıraştan sonra oluşan tahrişi ve kuruluğu önlüyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.