DOLAR 32,522
EURO 34,8466
ALTIN 2428,376
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar Günü’ne Özel Transformers ile sürüş keyfi

    Babalar Günü’ne Özel Transformers ile sürüş keyfi
    12.06.2017
    A+
    A-

    13 Mayıs – 11 Haziran tarihleri arasında Armağan Mağazaları’ndan 75 TL’lik Transformers ürünü satın alanlar arasında yapılacak çekilişle, 18 Haziran Babalar Günü’nde 18 çocuk ailesiyle birlikte Bumblebee ile unutulmaz bir sürüş keyfi yaşayacak ve dev Transformers robotları ile tanışma fırsatını yakalayacak.
    Transformers’tan çocuklara muhteşem bir sürpriz geliyor! 18 şanslı çocuğa, ailesi ile birlikte Bumblebee ile unutulmaz bir gün geçirme fırsatı sunuyor. Bumblebee ile sürüş deneyimi yaşayacak olan şanslı çocuklar, Optimus Prime ve Bumblebee ile tanışma fırsatını da yakalayacak! Kampanya kapsamında, 13 Mayıs – 11 Haziran tarihleri arasında, Armağan Mağazaları’ndan yapılacak her 75 TL’lik Transformers ürün alışverişi, bir çekiliş katılma hakkı verecek. Yapılacak büyük çekilişle 18 şanslı çocuk 18 Haziran Babalar Günü’nde aileleriyle birlikte Autodrom-Tuzla’da Bumblebee ile unutulmaz bir sürüş keyfi yaşayarak paha biçilmez bir gün geçirecek.

    Ayrıca Armağan Mağazaları’nda yapılacak Transformers çekilişine katılanlar arasından 20 kişi Transformers ürünlerinde geçerli olan 75 TL’lik hediye çeki kazanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.