DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar Günü’nün en özel hediyesi Doğtaş’tan: Oscar Baba Koltuğu

    Babalar Günü’nün en özel hediyesi Doğtaş’tan: Oscar Baba Koltuğu
    23.05.2017
    A+
    A-

    Doğtaş, yaklaşan Babalar Günü için babasını mutlu etmek isteyenlere şık, rahat ve konforlu bir hediye seçeneği sağlıyor. İşin ve hayatın yorgunluğunu atmak üzere dizayn edilen Oscar Baba Koltuğu farklı hediye alternatifi arayanlar için de bulunmaz bir seçenek sunuyor.

    Babalar Günü’ne özel, Doğtaş mağazalarında yerini alan Oscar Baba Koltuğu, rahat ve yüksek konforlu bir kullanıma sahipken, farklı dokuları, zengin kumaş seçenekleriyle de babanızın zevkine uygun alternatifler sunuyor.

    Yorucu ve uzun bir günün ardından tüm yorgunluğu ve stresini ortadan kaldırmak için tasarlanan Oscar Baba Koltuğu uzanma ve ayak uzatma mekanizması ise konforu bir üst seviyeye taşıyor. TV koltuğu diye de adlandırılan, oturulduktan sonra hafifçe arkaya itilerek mekanizması aktif hale gelen bir özelliğe sahip olan Oscar Baba Koltuğu, salonların başköşesi olacak ve bu koltuktan babanız kalkmak istemeyecek.

    Oscar Baba Koltuğu, Babalar Günü’ne özel 1.550 TL fiyatıyla Doğtaş mağazalarında…

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.