DOLAR 32,5637
EURO 34,7422
ALTIN 2488,839
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar için seçkin hediyeler şimdi indirimli

    Babalar için seçkin hediyeler şimdi indirimli
    08.06.2018
    A+
    A-

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, kendi tarzı olan, ayrıcalıklı babalara yönelik birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor. Tümü terzi dikim hassasiyetiyle hazırlanan, nefes alan ve terletmeyen %100 pamuklu kumaşların kullanıldığı gömlek modelleri, keyifli hediye alternatifleri olarak öne çıkıyor. Dileyenler babaları için alacakları parçaları kişiselleştirebiliyor; gömlekleri babalarının ismine özel olarak anında hazırlatıp teslim alabiliyor. Üstelik şimdi seçkin Abdullah Kiğılı Exclusive Cut koleksiyonundaki parçalar %40 indirimle, 3 adet ve üzeri ürünlerde ise artı %20 indirim fırsatıyla sunuluyor.

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, bu yıl da Babalar Günü’nde, seçkin ve rafine zevkleri olan babaların keyifle kullanacağı doğru hediye alternatiflerini sunuyor. Üstelik marka, kendi tarzını oturtmuş babaları dahi mutlu edecek hediyeler için şimdi özel indirimler de sağlıyor. Babalar Günü döneminde Abdullah Kiğılı Exclusive Cut,’ta % 40 indirim uygulanıyor. 3 adet ve üzeri ürün alanlar ise, buna ek %20 indirimden faydalanıyor. Babalar gününe özel uygulanan fırsatlara ek olarak, Zubizu ile işbirliği yapan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, 400 TL ve üzeri alışverişlerde ayrıca %10 indirim uyguluyor.

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ın yeni sezon koleksiyonundaki birbirinden şık hediye alternatifleri arasında, Babalar Günü’ne en uygun seçenek gömlekler olabilir. Koleksiyondaki tüm gömlekler, nefes alan, kolay ütülenebilen, terletmez yüzde 100 pamuklu kumaşlarla hazırlanıyor. Böylece babalar rahatlığından ve ayrıcalıklı duruşundan ödün vermiyor. Terzi hassasiyetiyle dikilen Abdullah Kiğılı Exclusive Cut gömlekler hem şık kombinlerle hem de gündelik olarak kullanmak için ideal.

    Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ın, her detayı kendine göre şekillendirmek isteyen mükemmeliyetçi babalar için özel dikim hizmeti de bulunuyor. Kiğılı’nın usta terzileri randevu usulüyle çalışıyor ve müşterilerinin dilediği yere gidebiliyor. Haziran ayı itibariyle Cevahir ve Hilltown AVM’deki mağazalara özel, anında kişiselleştirme hizmeti de devreye giriyor olacak. Mağazalara konumlandırılacak olan dikiş makinesi ile alınan herhangi bir ürün üzerine, anında baş harfi veya istenilen mesajın yazılması mümkün oluyor olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.