DOLAR 32,574
EURO 35,0095
ALTIN 2431,462
BIST 9769,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar Quantum Powertech ile sınırları zorlayacak

    Babalar Quantum Powertech ile sınırları zorlayacak
    07.06.2017
    A+
    A-

    Quantum, Babalar Günü için babalara bir erkeğin bir saatten beklediği her şeyi temsil eden PWG560’ı ve yaydığı gücü sunuyor. Quantum’un Powertech koleksiyonunda yer alan PWG560, 47 mm’lik kasası ve 7 renk alternatifi ile Babalar Günü’nde hiç düşünmeden hediye edilebilecek mükemmel bir seçenek.

    Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı saat, Babalar Günü için mükemmel bir kurtarıcı olacak. Yüksek kalite materyalleri, ileri seviye üretim teknikleri ve yenilikçi tasarımı bir araya getiren Quantum’un bağımsızlıktan ilham alınarak tasarlanan Powertech koleksiyonundaki PWG560 babanıza teşekkür etmek için ideal bir hediye alternatifi.

    Babaların vazgeçilmezi olacak

    Komplike detayların kusursuz birleşiminden doğan PWG560, güçlü görünümüyle dikkat çekiyor. 47 mm.’lik kasası, 10 metreye kadar su geçirmezlik özelliği ve yansımayan camı sayesinde gücünü pekiştiren PWG560, silikon kayışı, 7 renk seçeneği ve tasarımıyla da göz dolduruyor. Takım elbiselerin yanı sıra günlük kıyafetlerle de rahatlıkla kombine edilebilen PWG560 babanızın vazgeçilmezi olmaya aday.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.