DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babanıza en özel hediyeyi Karaca’dan alın

    Babanıza en özel hediyeyi Karaca’dan alın
    12.06.2017
    A+
    A-

    Sevdiklerinizle paylaşmaktan keyif aldığınız anlara eşlik eden Karaca, Babalar Günü’nde çocukların kahramanı babaları unutmuyor. Bu özel günde babasını mutlu etmek isteyenlerin yolu bir kez daha Karaca’dan geçiyor.

    Pratik ve kullanışlı çözümleriyle mutfaktaki en büyük yardımcınız olan Karaca, Babalar Günü’nde bio granit ürünleriyle ön plana çıkıyor.

    Karaca’nın bio granit ürünleri, mutfağı seven ve mutfakta sıkça vakit geçiren babalar için farklı bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor. Bio granit ürünler, metal gereçlerle kullanım kolaylığı sağlarken, bulaşık makinesinde de kolaylıkla yıkanabiliyor. Maksimum düzeyde yanmaz yapışmaz iç kaplamasıyla dikkat çeken bio granit ürünlerle, tüm babalar mutfakta keyifli anlar yaşayacak.

    Prestijli sofraların vazgeçilmez markası Karaca; mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde tasarladığı ürünleriyle evlerdeki mutlu anlarınızın parçası olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.