DOLAR 32,4768
EURO 34,947
ALTIN 2435,899
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babanıza İskandinav ayakkabı devi ECCO’dan şıklık ve konfor hediye edin

    Babanıza İskandinav ayakkabı devi ECCO’dan şıklık ve konfor hediye edin
    08.06.2018
    A+
    A-

    İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan ECCO, hem Babalar Günü hediyeniz hem Bayram alışverişiniz için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor. 18 Haziran’a kadar seçili ürünlerde geçerli olacak %30 indirim ile babanıza ECCO’dan şıklık ve konfor armağan edin.

    Danimarkalı ayakkabı ve deri devi, dünya üzerinde 90 ülkede 14 binden fazla satış noktasında 21 milyon çiftten fazla ayakkabı satan ECCO, Babalar Günü için size kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor. 18 Haziran’a kadar seçili ürünlerde geçerli olacak %30 indirim ile babanızı günlük hayatının vazgeçilmez bir parçası olacak olan ECCO ile buluşturmanın tam zamanı. Mükemmel deri kalitesi ve tasarımıyla inşa ettiği başarısını sürdüren ECCO ürünleri, Babalar Günü’nde babanıza, Bayram alışverişinde kendinize alacağınız en güzel hediye…

    Rahatlık ve şıklığın yanına doğallığın da eklenmesiyle, Indigo bitkisinin yapraklarından elde edilen canlı mavi boya ile buluşan ECCO TRUE INDIGO, siz kullandıkça hikayesi değişecek, size özgü bir ürüne dönüşecek. Zor bir iş gününü bile serin ve rahat geçirmenizi sağlayan ECCO FLUIDFORM™ teknolojisi ile tasarlanmış ECCO CREPETRAY, dayanıklıktan ödün vermeden yaratılmış, hafif platformlu yenilikçi dış tabanıyla klasik bir stil ortaya çıkarırken, çıkarılabilir dokuma astar ayaklarınızı gün boyu serin ve ferah tutar. İlhamını 1960’lı ve 70’li yıllardaki Wimbledon tenis turnuvalarının klasikleşmiş ayakkabılarından alan ve minimalist bir spor ayakkabı olan SOFT 8 ile babalar rahatlığın ve Danimarka stilinin keyfini çıkaracak.

    ECCO’nun birbirinden özel, dayanıklı ve şık tasarımlı ürünlerini, Marmara Forum’da, Forum İstanbul’da, Mall of İstanbul’da, ÖzdilekPark’ta, Çekmeköy Metro Garden’da, CITY’S Nişantaşı’nda, Tepe Nautilus AVM’de, Viaport Avm’de ve Palladium AVM’de bulunan ECCO mağazalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.