DOLAR 32,5177
EURO 34,787
ALTIN 2421,022
BIST 9747,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babanıza yakışır tıraş keyfi Mühle’den

    Babanıza yakışır tıraş keyfi Mühle’den
    07.06.2017
    A+
    A-

    Tüm dünyada kişisel bakımına özen gösteren erkeklerin vazgeçilmez adresi olan Mühle, geniş ürün yelpazesi ile “Babalar Günü”nde birbirinden değerli ve zarif hediye seçenekleri sunuyor. Erkeklerin günlük yaşamının vazgeçilmez ritüeli olan tıraş, Mühle ürünleriyle keyifli bir hal alıyor.

    Her koşulda bakımlı görüntüsünden ödün vermek istemeyen erkeklerin 1945 yılından bu yana değişmeyen tercihi olan Mühle, “Babalar Günü” için benzersiz bir hediye arayanların kalbini fethedecek. Mühle’nin 370 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu tıraş setleri bakımına özen gösteren babalar için alternatif hediye seçenekleri oluşturuyor.

    Tıraş Olma Ritüeli Tutkuya Dönüşüyor

    Mühle’nin RYMTO Tıraş Seti, mükemmel tasarımı, siyah ve mint yeşili renk seçenekleri ve doğal dişbudak ağacından yapılmış ürünleri ile tıraş olma ritüelini tutkuya dönüştürüyor. Set içerisinde yer alan fırçası ve tıraş bıçağı özenle düşünülen belirgin hatları sayesinde ele rahatça oturmasını sağlıyor. Kusursuz bir tıraş keyfi yaşatan Mühle RYMTO Tıraş Seti, 370 TL’den satışa sunuluyor.

    Seyahatlerde Stilinizi Yanınızda Götürün

    Günlük bakımına özen gösteren ve sürekli seyahat eden erkekler, kullan-at ürünler ile tıraş olurken cildini hakketmediği şekilde yıpratabiliyor. Mühle’nin Seyahat Tıraş Setleri ise küçük boyutları, taşınabilir deri çantası, uzun ömürlü olması ve kullanım kolaylığı ile benzersiz tıraş keyfini her yerde yaşatıyor. Hareket halindeyken de bakımından ödün vermek istemeyen erkekler, 667 TL’den başlayan fiyatları ile Mühle’nin Seyahat Tıraş Setlerini tercih ediyor.

    Tıraş Olurken Cildinize Bakım Yapabilirsiniz

    Her gün tıraş olmak cildi yorar düşüncesini Mühle’nin Cilt Bakım Setleri ile aklınızdan silebilirsiniz. Benzersiz bir tıraş keyfi yaşamak için Mühle Bakım Setlerinde yer alan tıraş kremi ve tıraş sonrası losyonla cildinize tıraş olurken de bakım yapabilirsiniz. Mühle’nin, aloe vera özlü bakım ürünleri hassas ciltleri şımartırken, sandal ağacı özlü bakım ürünleri kuru ciltleri canlandırıyor. Deniz iğdesi özlü ürünler ise tüm cilt tiplerine bakım yapıyor. İkili bakım setleri 149 TL’den satışa sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.