DOLAR 32,3798
EURO 35,0431
ALTIN 2326,576
BIST 9137,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BackBeat serisinin son üyesi BackBeat GO 600 Türkiye’de

    BackBeat serisinin son üyesi BackBeat GO 600 Türkiye’de
    12.05.2018
    A+
    A-

    Orijinal ses sürücüleri ile ses teknolojisinde kendini geliştiren Plantronics, yeni kulaklık modeli BackBeat GO 600’ü Türkiye pazarına sundu. 4 farklı renkte müzik severlere seslenen BackBeat GO 600’ün en büyük özelliği; her tür müzik türünde mümkün olan en doğru şekilde duymanızı sağlayan farklı dinleme modları.

    Müzik dinlemenin verdiği hazzı üst seviyeye çıkaracak Plantronics BackBeat GO 600, BackBeat serisinin en yeni üyesi. Tek bir şarjla 18 saat kablosuz kullanılabilen kulaklık, yanında gelen 3,5 jak girişli kablosuyla pili bittiğinde dahi kullanılabilme özelliği sunuyor. Müzikten kopamayacağınız kulaklık, Plantronics’in gelişmiş ses teknolojisi ile üretildi. Tasarıma ve konforuna da özen gösteren Plantronics, BackBeat GO 600’de konfor ve ses izolasyonunun ideal dengesini gözler önüne seriyor. Hafızalı yumuşak köpük kulak yastıklarıyla kulak üstü formda tasarlanan kulaklık 175 gram ağırlığı ile bu ölçüdeki çoğu kulaklıktan hafif.

    40mm sürücüler ve gelişmiş akustik teknolojisi ile derin ve zengin bir ses deneyimi yaşatacak olan kulaklık, farklı EQ özelliklerine sahip. Kendi müzik zevkinize göre tek tuşla EQ modları arasında geçiş yapabileceğiniz kulaklığın özellikleri burada bitmiyor. Bluetooth özellikli cihazlarda 10 metreye kadar çekim alanına sahip BackBeat GO 600, katlanabilir kulaklık uçlarıyla da kolaylıkla taşınabiliyor. Dahili geniş bant mikrofon ile telefonunuza gelen çağrıları cevaplayabildiğiniz kulaklık, Siri, Google Now ve Cortana gibi kişisel asistanlara ses kontrolü ile erişebiliyor.

    18 saat pil ömrüne sahip kulaklığın 16 saat konuşma süresi dikkat çekiyor. 90 dakika gibi kısa bir sürede şarj edilen kulaklık, 20 güne kadar bekleme modunda pil ömrünü koruyabiliyor. Ses açma/kapatma, duraklatma, başlatma, şarkıları atlama gibi kontrolleri ile fonksiyonellik kazanan BackBeat GO 600, siyah, haki, lacivert ve gri renklerde bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.