DOLAR 32,5346
EURO 34,8857
ALTIN 2433,163
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahadır Tatlıöz ve Tuğba Yurt’tan Optimum Outlet’te konser coşkusu

    Bahadır Tatlıöz ve Tuğba Yurt’tan Optimum Outlet’te konser coşkusu
    11.12.2017
    A+
    A-

     

    2008 yılından bu yana hizmet verdiği İstanbul Anadolu Yakası’nda, alışveriş ve sosyal yaşamın önemli sembollerinden biri haline gelen İstanbul Optimum Outlet, yılbaşı coşkusunu konserlerle kutluyor. Geçtiğimiz hafta sonu genç ve başarılı müzisyen Bahadır Tatlıöz ile başlayan yılbaşı konserleri coşkusu, aynı gün gerçekleşen son dönemin başarılı yorumcularından Tuğba Yurt konseri ile devam etti. Güçlü yorumlarıyla sevenleriyle buluşan sanatçılar, hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendirerek keyifli bir hafta sonu etkinliğine imza attı.

    İstanbul Optimum Outlet AVM yeni yıl konserleri kapsamında ziyaretçilerini önce yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Bahadır Tatlıöz, sonrasında ise son dönemin güçlü yorumcularından Tuğba Yurt ile buluşturdu. Coşku dolu konser etkinliğinde sevilen şarkılarını seslendiren sanatçılara Optimum ziyaretçileri yoğun ilgi gösterdi.

    Yılın en sevilen şarkılarından “Takvim” ile muhteşem bir çıkış yapan Bahadır Tatlıöz mini konserde, sevilen parçalarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Türk ezgilerini jazz ile birleştirdiği farklı müzik tarzı ile dikkat çeken genç yıldız Bahadır Tatlıöz, mini konseriyle sevenlerinin kalbini fethetti. Optimum’un müzik dolu hafta sonu etkinliği Bahadır Tatlıöz’ün ardından Tuğba Yurt konseri ile devam etti. “Ağır Yaralı” ve Doğukan Manço ile birlikte seslendirerek radyo ve müzik kanallarının zirvesine yerleştiği “Sakin Ol” yorumuyla dikkat çeken Tuğba Yurt Optimum’daki mini konser etkinliğinde sevenleriyle hasret giderdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.