DOLAR 32,3148
EURO 35,1197
ALTIN 2292,803
BIST 9052,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baharda Tepe Home’da fırsatlarla ışıldayın

    Baharda Tepe Home’da fırsatlarla ışıldayın
    19.03.2020
    A+
    A-

    Hayata geçirdiği kampanyalarla mutluluğu katlayan Tepe Home’da tüm mobilyalarda yüzde 40 indirim başladı. Bu indirimle yetinmeyen sevilen marka, emojili mobilyalarda ekstra yüzde 20 indirim peşinde ise ekstra yüzde 20 indirim ile bahar sevincini evlerinize taşıyor.

    ‘Kalbi Evinde Atanlara’’ sloganı ile evlerinize dokunuşlar yapan Tepe Home, hayata geçirdiği yeni kampanyası ile cebinizi ve yüzünüzü güldürmeye devam ediyor. Tüm mobilyalarda yüzde 40 indirim sunan Tepe Home, emojili mobilyalara özel sunduğu ekstra yüzde 20 indirim ile de bahar fırsatı sunuyor. Bununla da yetinmeyen sevilen marka, peşinde sunmuş olduğu ekstra yüzde 20 indirim ile de ev ekonominize de katkı sağlıyor. Tepe Home mağazalarındaki zengin mobilya yelpazesindeki çeşitli ürünlere uygulanan indirimde, farklı zevklere uygun koltuklar, yatak ve yemek odası takımları bulmak mümkün.

    Evleneceklere ve yaşam alanlarını yenileyeceklere bahar müjdesi

    Mobilya tasarımlarında estetik, kalite ve rahatlığa öncelik veren Tepe Home, başlattığı kampanyayla çok özel bir fırsat sunuyor. Tepe Home’un sunduğu bu avantajlı kampanyalarla ister yaşam alanlarınızı yenileyin ister eksiklerinizi tamamlayın. Kullanırken keyif ve mutluluk veren, detaylarındaki zarif dokunuşlarla alışılmışın dışında bir tasarım sunan mobilyalar, konforu ve kaliteyi bir araya getiriyor. Yatak odası, oturma odası, yemek odası, genç odası koleksiyonları ile puf, sehpa, kitaplık ve dresuarlar seçeneklerinin de dahil olduğu kampanyadan faydalanmak isteyenler acele edin, Tepe Home’un birbirinden çeşitli ürünleri çok uygun fiyatlarıyla evinizin enerjisini yükseltecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.