DOLAR 32,502
EURO 34,7537
ALTIN 2493,248
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baharın ışıltısı makyajınıza yansısın

    Baharın ışıltısı makyajınıza yansısın
    27.03.2018
    A+
    A-

    Baharın gelmesiyle saç rengimiz, modelimiz, kıyafetlerimizde kullandığımız renk ve modeller değişiklik göstermeye başladı. Peki ya makyajımız? Max Factor makyaj artisti Fezi Altun güneşin ışıltısını cildinize yansıtacak makyaj sırlarını açıkladı.

    Bahar aylarıyla birlikte makyaj rutinlerinin de değişmeye başladığını vurgulayan Fezi Altun, “Makyajda kullanılan yapılar daha kremsi ve hafif olmaya başladı. Renklerde ise daha pastel tonlar tercih edilmeli” diyor.

    Altun; bahar aylarında makyaj yaparken diğer dönemlerin aksine gözlerde ve yanaklarda pembe, lila, gökyüzü mavileri ve şeftali tonlarının öne çıktığını belirtiyor. Fezi Altun, doğal tonlarda bir allık için ise “Bahara uygun tonları ile makyajınıza ışıltı katabilirsiniz” yorumuyla Max Factor Creme Puff Blush’ı öneriyor.

    “Yılın rengi “ultraviolet” tonlarını bahar aylarında makyajınızda kullanarak trend bir görünüm yakalayabilirsiniz” diyen Fezi Altun bu renkleri kullanmak için altın kuralı da açıklıyor; “Pastel renklerle siyah – koyu lacivert ve koyu kahveler kullanılmamalı. Daha çok içinde kızıl kahveler, mor- mavi ve yeşil tonlarıyla kombin yapabilirsiniz.”

    Ten makyajının her zaman iyi nemlendirilmiş bir cilde uygulanması ve tamamen mat olmaması gerektiğini vurgulayan Fezi Altun bunun için; 24 saat nemlendirme, SPF20 güneş koruması ve parlama kontrolü sunan Max Factor Healthy Skin Harmonyfondöteni öneriyor.

    Bahar aylarında mat lip stickler yerine daha nemlendirilmiş etkisi yaratan dudak görüntüsü öne çıkıyor. Fezi Altun’un doğal ve etkileyici dudaklar için önerisi ise; kusursuz parıltının yanı sıra tüm gün dudaklarınızın nemli kalması için özel olarak geliştirilen formülü ile dolgun bir dudak görünümü yaratan Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer serisi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.