DOLAR 32,4855
EURO 34,943
ALTIN 2430,556
BIST 9810,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahçe sulamada en akıllı yöntem: Kärcher Fıskiyeleri

    Bahçe sulamada en akıllı yöntem: Kärcher Fıskiyeleri
    10.08.2017
    A+
    A-

    Dünyanın lider temizlik markası Kärcher’in sıçratma koruyucusuyla zenginleştirilen fıskiyeleri ile bahçe sulamak hiç bu kadar kolay ve keyifli olmamıştı! Kärcher OS 5.320 S ve OS 5.320 SV fıskiye modelleri ile 320 metrekareye kadar geniş bir alanı suyu verimli bir şekilde kullanarak sulayabilir ayrıca fıskiyeyi farklı bir yere taşırken ya da sulama ayarını değiştirirken ıslanmama keyfini yaşayabilirsiniz.

    Alman temizlik devi Kärcher, profesyonel ve ev temizlik çözümlerinin yanı sıra bahçelerde de hayatı kolaylaştıracak ürünleri kullanıcılarıyla buluşturuyor. Hem dayanıklı hem de pratik bahçe sulama fıskiyeleri ile Kärcher, çok değerli olan suyun kontrollü akışını sağlayarak, kullanıcılara hem suyu duyarlı bir şekilde kullanma fırsatı sunuyor hem de onları ıslanmaktan koruyor.

    Sıçratma Koruyucuları ile Islanmadan Sulama!

    Yağmurlama sistemi teknolojisi ile donatılan Kärcher OS 5.320 S ve OS 5.320 SV fıskiye modelleri, son derece pratik bir işleve daha sahip: Sıçratma koruyucuları! Kullanıcılar, dönen kılıfları ile deliklerin bir kısmı örtülen OS 5.320 S ve OS 5.320 SV fıskiyelerle sulama ayarlarını değiştirirken bile kupkuru kalabiliyor.

    Büyük, küçük, düz veya eğimli her türlü bahçe için mükemmel bir çözüm sunan fıskiyeler, 320 metrekareye kadar geniş bir alanda harikalar yaratıyor. Bir bahçe hortumuna kolayca bağlanan ve mevcut tüm sistemlerle uyumlu olan Kärcher OS 5.320 S ve OS 5.320 SV bahçe pompalarının yardımı ile yağmur suyu izolasyonundan veya sarnıçlardan da su kullanmayı kolay hale getiriyor.

    Ayarlanabilir debi kontrolü

    Sıfırdan maksimuma kadar debi kontrollü yenilikçi sulama başlığı olan Kärcher OS 5.320 SV ayrıca altı adımlı sprey genişliğini ayarlama sistemine sahip. Sadece bir düğmeye basılarak aktif hale gelen bu sistem, özellikle çim vb. dar şeritlerde sulama yaparken pratik bir kullanım sağlıyor.

    Dayanıklı metalden üretildiği için zemine kolayca sabitlenen OS 5.320 S ve OS 5.320 SVfıskiyeleri, alanı sabitlemek için yağmurlama sistemi tabanına yerleştirilebilir ve gerektiğinde dışarı doğru döndürülebilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.