DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahçe ve balkonlar Koçtaş ürünleriyle renkleniyor

    Bahçe ve balkonlar Koçtaş ürünleriyle renkleniyor
    10.05.2017
    A+
    A-

    2 bin çeşit bahçe ürünün yer aldığı ‘Koçtaş 2017 Bahçe Kataloğu’ çıktı. Koçtaş bahçe ve balkonlarınız için aradığınız tüm ürünleri, yaratıcı çözümlerle sizlere sunuyor. Koçtaş’ta bulunan bahçe mobilyaları, rengârenk çiçekler, birbirinden güzel saksılar ve bahçe için gerekli çeşit çeşit ürünlerle balkon ve bahçeler renkleniyor.

    Bahçe ve balkon sezonunu en güzel şekilde karşılamak isteyenler için Koçtaş’ın 2 binden fazla şık ve kullanışlı bahçe ürününü avantajlı fiyatlarla sunduğu ‘Koçtaş 2017 Bahçe Kataloğu’ çıktı. Katalogda, bahçe oturma gruplarından yemek masalarına, saksılardan rengârenk çiçeklere, bahçe aletlerinden dış mekân aydınlatmalara kadar tüm ürün seçenekleri yer alıyor. Size de açık havada sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için bahçenizi veya balkonunuzu güzelleştirecek ürünleri ve çözümleri seçmek kalıyor.

    Her zevke uygun bahçe oturma ve yemek grupları Koçtaş’ta
    Koçtaş bahçe mobilyaları ile bahçelerinizi güzelleştirerek bahar ve yaz aylarının keyfini çıkarabilirsiniz. Koçtaş’ta bulabileceğiniz ahşap, PVC rattan örgülü, metal, plastik seçenekleriyle bahçe takımları, sevdiklerinizle birlikte paylaşacağınız keyifli sohbetler için ideal.
    Yepyeni bahçe ve balkon ürünlerinin yer aldığı ‘Koçtaş 2017 Bahçe Kataloğu’nda üç kademeli ve geriye yatabilen fonksiyonel sandalyeleri ve bank seçeneğiyle 6 kişilik Denia ahşap yemek seti 2.999 TL’lik fiyatıyla sunuluyor. Bahçe veya balkonunda köşeleri verimli kullanmak isteyenler için 8 kişilik cam masalı, PVC rattan örgülü Blooma marka Wicker köşe oturma grubu 4.199 TL’lik fiyatıyla bahçe keyfinizi ikiye katlıyor.

    Koçtaş’la bahçe ve balkonlar yenileniyor
    Bahar aylarının dingin ve taze havasını kendi bahçe ve balkonlarına taşımak isteyenleri de unutmayan Koçtaş, geçmeli plastik saksıları 14.99 TL’den, dış mekan aydınlatmalarını 29.99 TL’den, 15 metre bahçe hortumunu 19,99 TL’den, elektrikli çim biçme makinelerini ise 199.00 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Koçtaş’ta bulabileceğiniz desenli yataklı salıncakla güzel havaların tadını bahçenizde çıkarabilir; kurulumu kolay Aspen gazebo ile sivsineklerden korunarak bahçe keyfinize keyif katabilirsiniz.

    Mangal keyfi için tüm ihtiyaçlar Koçtaş’ta
    Koçtaş bahçe kataloğu, mangal deneyimini bir üst seviyeye taşımak isteyenlere özel, çeşit çeşit mangalları beğeninize sunuyor. Mevsimin tadını mangal eşliğinde çıkarmak isteyenler için gazlı barbeküler, kömürlü mangallar, önlük ve eldiven setleri, temizleme fırçası, mangal fanı, jel tutuşturucu gibi aradığınız her şey Koçtaş mağazalarında sizleri bekliyor.

    Eğlenceli bir yaz çocukları bekliyor
    Koçtaş’ta yer alan ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören oyun tünelinden korumalı tramboline, çocuk sandalyelerinden oyun çadırlarına kadar pek çok ürün ile bahçelerde yepyeni keşiflerle dolu eğlenceli bir yaz çocukları bekliyor.

    Koçtaş’tan yaratıcı dekorasyon çözümleri
    Havaların ısınmasıyla birlikte balkonları daha da güzelleştirecek yaratıcı fikirler Koçtaş’ta sizleri bekliyor. ‘Koçtaş 2017 Bahçe Kataloğu’nda bulunan bahçe ürünleriyle yaratıcı dekorasyon fikirleri bir araya geliyor. Koçtaş bahçe bölümünde bulabileceğiniz ahşap yer döşemesi ve rengârenk saksıları bir araya getirerek yapacağız pano ile balkon duvarlarınız çiçek açsın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.