DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahçeler Decovita ile yükselişe geçiyor

    Bahçeler Decovita ile yükselişe geçiyor
    10.04.2018
    A+
    A-

    Bahçeler için tadilat sezonunun başladığı bu dönemde, Decovita Seramik çok özel bir koleksiyon çıkardı: Outdoors 2.0! 2 cm kalınlığa sahip sırlı porselen karolar; bahçe mobilyaları, büyük saksılar, oyun alanı gibi ağır yüklere dahi yüksek direnç gösterirken, dört mevsim koşuluna ve kimyasallara karşı da mükemmel performans sergiliyor. Ahşap ve beton olmak üzere iki ayrı yüzeyle sunulan Outdoors 2.0 ürünleri, sofistike tasarımlarıyla bahçelere modern bir görünüm kazandırıyor.

    Kışın sert rüzgarları ve bahar yağmurları yavaş yavaş geride kalırken bahçeler için tadilat sezonu da başlamış oldu. Decovita Seramik, bahçe ve havuzunda tadilat yaparak keyifli bir ortam tasarlamak isteyenler için Outdoors 2.0 adında çok özel bir koleksiyon çıkardı.

    Sırlı porselen seramik karolardan oluşan ürünler, tam 2 santimetrelik kalınlıklarıyla dış mekanlarda yeni bir dönem başlatıyor. Bahçe mobilyaları, büyük saksılar ve oyun alanı gibi ağır yüklere ve gerilmelere yüksek direnç gösteren seramikler, bu sayede kırılma veya çatlama olmadan uzun yıllar boyunca ilk günkü görüntülerini koruyor. Kışın dondurucu soğuklarından yazın kavurucu sıcaklarına kadar tüm mevsim koşullarına dayanıklı ürünler, bahçe, havuz veya diğer açık alanlarda kullanılabilecek kimyasal maddelerden de etkilenmiyor.

    İster ahşap ister beton

    Koleksiyonda, ahşap ve beton olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği bulunuyor. Gerçek ahşaptan ayırt edilemeyecek kadar doğal yüzey ve dokular içeren Outdoors Wood 2.0’da, boz kahverengi ve meşe renkli ürünler, 30×120 cm ölçülerinde sunuluyor.

    Betonun tasarımı ön plana çıkaran modern görünümü ve kaymayı önleyen yüzeyiyle özellikle çocuklu ailelerin içini rahat ettiren Outdoors Concreto 2.0 da, 60×120 ve 60×60 cm boyutlarıyla büyük karo trendini bahçelere taşıyor. Decovita’nın çok sevilen beton ve kırık mermer tasarımlarından seçkin örnekler barındıran koleksiyondaki renkler ise antrasit, kum, beyaz ve gri tonları olarak sıralanıyor.

    Outdoors 2.0 koleksiyonu, Decovita Seramik’in tüm ürünlerinde olduğu gibi hem yer hem de duvar karosu olarak uygulanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.