DOLAR 32,4998
EURO 34,5656
ALTIN 2487,654
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bakan Özhaseki ODE Yalıtım standını ziyaret etti

    Bakan Özhaseki ODE Yalıtım standını ziyaret etti
    07.02.2018
    A+
    A-

    İklimlendirme sektörünün buluşma noktası ISK-SODEX 2018 Fuarı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yalıtım sektöründe faaliyetlerini Türkiye’den çıkan global bir marka olma vizyonuyla sürdüren ODE Yalıtım’ın standını ziyaret etti. Ziyaretçilerden büyük ilgi gören firma fuarda yeni ürünü Starflex ECO Akustik ara bölme levhasını sergiliyor.

    Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE, ISK-SODEX İstanbul 2018’deki standında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ağırladı. Bakan Özhaseki’yi standda ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan karşıladı.

    Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ve tüm dünyadan konusunda uzman katılımcıları ağırlayan ISK-SODEX’e, 100 metrekarelik standıyla katılan ODE, ürünleriyle büyük ilgi görüyor.

    Sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olan iklimlendirme fuarı ISK-SODEX’e katılmaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, fuarın sektör ihracatının artırılmasına, firmaların yurt içi ve dışından yeni iş birlikleri yapmasına her yıl önemli katkı sağladığını vurguladı. Türker, “107 ülkeden 83 bini aşkın ziyaretçinin olduğu fuarda, ODE olarak biz de standımızda yerli ve yabancı firmaları ağırlıyoruz.  Bu yıl fuarda ODE Starflex, ODE R-Flex ve ODE Rockflex ürünlerimizi sergiliyoruz. Yeni ODE Starflex ECO Akustik ürünümüzün de tanıtımını yapıyoruz” dedi.

    İhracata odaklandı, yurtdışı fuarlara da katılacak

    Türker, ODE olarak ihracatta atılım yılı ilan ettikleri 2018 yılında yurtiçi fuarların haricinde yurtdışı fuarlara da odaklanacaklarını belirterek şunları söyledi: “Eskişehir üretim üssümüzü 2017’de devreye aldık. Bu gelişmeyle yalıtım sektöründe Çin ve Almanya arasındaki coğrafyanın en büyük üreticisi olacağız. Eskişehir yatırımı, aynı zamanda 1 milyon doların üzerinde ihracat yaptığımız ülke sayısını da her yıl artırmamızı sağlayacak. İhracatta hedeflerimiz büyük. Bu nedenle hem yurtiçi hem de yurtdışı fuar organizasyonlarına katılmaya önem gösteriyoruz. ISK-SODEX’te standımızın ve ürünlerimizin gördüğü ilgiden ise çok memnunuz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.