DOLAR 32,5306
EURO 34,9716
ALTIN 2440,719
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Balayında gemide seyahat

    Balayında gemide seyahat
    12.02.2018
    A+
    A-

    Henüz balayı tatilini planlamamış olan romantik çiftler için kısa zamanda birçok ülke keşfetme şansı ve ekonomik bir tatil için gemi seyahatleri ideal bir seçenek. MSC Cruises’un 1 haftalık gemi seyahatlerinde 5 ülkeye kadar gezebilme şansınız bulunuyor. Üstelik bavul toplama-taşıma derdi olmadan, şehirlerarası yorucu yolculuklar yapmadan, her sabah yeni bir limana uyanmayı istemez misiniz?

    20 saate varan açık büfe, sabah-öğle-akşam yemeklerinin dahil olduğu uluslararası mutfakların damak çatlatan lezzetleri, açık-kapalı yüzme havuzları, SPA, spor-eğlence imkanları, Pop müzikten Jazz’a kadar canlı müzik dinleyebileceğiniz barlar, sabaha kadar eğlenebileceğiniz gece kulübü ve Broadway şovlarını aratmayan gece animasyonlarınının da keyfini çıkarabilirsiniz.

    Balayı çiftleri tarafından en çok tercih edilen Akdeniz, Baltık Başkentleri, Küba-Karayipler, Ege Adriyatik ve Norveç Fiyordları programlarından birini seçin, yaz mevsimine yönelik balayı rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın, kişi başı 200 Euro’ya varan erken rezervasyon indirimlerinden de faydalanın. Ayrıca, 14 Şubat’ta sevdiğinize bir sürpriz yapıp, balayı seyahatinizi bu tarihte satın alırsanız, kabin başı 500 TL ilave indiriminiz de olacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.