DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi Yatak fabrikasını 25 milyon TL yatırım ile +30 bin metre kare büyütüyor

    Bambi Yatak fabrikasını 25 milyon TL yatırım ile +30 bin metre kare büyütüyor
    23.12.2019
    A+
    A-

    Türkiye yatak sektörünün önemli oyuncularından Bambi Yatak, bu yıl ikinci kez düzenlediği bayi toplantısında iş ortaklarıyla bir araya geldi. Binin üzerinde iş ortağının katılımıyla Antalya Granada Luxury Belek Otel’de gerçekleşen toplantıda 2020 hedef ve stratejilerini paylaşan Bambi, ‘Adım Adım Zirveye’ mottosuyla iş ortaklarına seslendi.  Toplantı kapsamında sahneye çıkan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” ekibi, bayilere eğlenceli anlar yaşattı. Geleneksel gala yemeğine ise sevilen sanatçı Zara damga vurdu.

     Bambi Yatak, bu yıl ikinci kez düzenlediği Bayi Toplantısını 17-19 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya Granada Luxury Belek Otel’de gerçekleştirdi. Bambi Yatak yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Türkiye genelinden bini aşkın iş ortağı katıldı.

     Bambi’nin 2019 yılı performansı ve 2020 hedeflerinin konuşulduğu toplantının gündemini ise Bambi’nin mottosu olan “‘Adım Adım Zirveye’” oluşturdu. Üç gün süren toplantı kapsamında bayilere, Bambi’nin ilerleyen günlerde tüketicisiyle buluşturacağı inovasyon harikası yeni ürününün de tanıtımı yapıldı. Ayrıca bölgesel bazda en çok ciro yapan bayiler ödüllendirilirken en çok ihracat cirosuna imza atan ilk 3 firma da ödüle değer bulundu.

     “Fabrikamızı 25 milyon TL yatırım ile +30 bin metre kare büyütüyoruz”

    Bayi toplantısında iş ortaklarına seslenen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, “Markaları değerli kılan, ürettiği ürüne bir anlam ve hikaye katmasıdır. Buna inanarak her yıl kendimizi geliştirip ürün gamımızı zenginleştiriyoruz. Sektörde adından söz ettiren reklam çeşitliliğimiz ve yenilikçi ürünlerimizle ezber bozmaya devam ediyoruz. 2019 yılında piyasaya sürdüğümüz Magnasand ve Magic Touch sistemi ile her biri dünyada bir ilk olan yeniliklere imza attık. 7’den 70’e birçok kişiyi, Bambi’nin yenilikçi yönü ile tanıştırdık” dedi.  Bu sayede hem yurt içi hem de yurt dışında birçok yeni tüketicinin dikkatini çekmeyi, binlerce kalbe yerleşmeyi başardıklarını ifade eden Gökmen, yeni ürün reklamları ile birlikte değiştirme kampanyası, sonbahar kampanyası gibi stratejik satış operasyonları ile satış ivmelerini günden güne arttırdıklarını belirtti. Geçtiğimiz şubat ayında gerçekleşen bayi toplantısında iş ortaklarına fabrika yatırımıyla ilgili hedeflerini anlatan Gökmen, inşaat alanın 2020 yılı ocak ayı sonunda tamamlanacağının müjdesini vererek hedeflerine emin adımlarla ulaştıklarını söyledi.

    “Adım adım zirveye ulaşmayı hedefliyoruz”

    Yoğun katılımın olduğu lansmanda 2020 planlarını da anlatan Gökmen, “Ne kadar stratejik düşünürsek düşünelim, ne kadar güzel taktikler kurgularsak kurgulayalım, maç sahada bire bir mücadele ile kazanılır. Bu bire bir mücadeleyi bizzat gerçekleştirenler ise sahada bizi temsil eden satış elemanlarımızdır. Bu yıl, bu anlamda da bazı yenilikleri hayata geçireceğiz. Hep birlikte adım adım zirveye doğru ilerlemeyi sürdürüyoruz.” diye konuştu.

    Gala Gecesine Zara ve Sefa Doğanay damga vurdu

    Bayi toplantısının son gününde düzenlenen Gala Yemeği’nde sahneye çıkan ünlü komedyen Sefa Doğanay taklitleri ve şarkılarıyla konukları eğlendirdi. Sevilen sanatçı Zara ise bu özel gecede sahne alarak seslendirdiği şarkılarla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Birbirinden güzel şarkılarını Bambi’nin iş ortakları için seslendiren Zara, sahne şovuyla da büyük beğeni aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.