DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi Yatak’ın 2022’e kadar reklam yüzü Hülya Avşar

    Bambi Yatak’ın 2022’e kadar reklam yüzü Hülya Avşar
    12.06.2019
    A+
    A-

    Bambi Yatak, Türkiye’nin en önemli isimlerinden Hülya Avşar ile anlaşmasını yeniledi. 2022’ye kadar markanın reklam yüzü olmak için anlaşan Hülya Avşar ile Bambi Yatak, bugüne kadar birçok farklı reklam filminde bir araya gelmişti. Bambi Yatak, Hülya Avşar ile anlaştığı 2017 yılından bugüne satışlarını arttırdı. Yeni işbirliği, bu rakamı daha da yukarıya çekeceğe benziyor.

    Hülya Avşar ile reklam çalışmalarının 2022 yılına kadar devam edeceğini söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, “Bambi Yatak olarak 2017 yılında ünlü sanatçı Hülya Avşar ile reklam kampanyalarımıza başladık. Kendisiyle anlaşmamızı 2021 yıl sonuna kadar yeniledik. Reklamların başarıya ulaşmasında en önemli kriterin ünlü kişinin markayla doğru eşleşmesi ve uyumu olduğunu düşünüyoruz. Biz bu uyumu Hülya Avşar ile yakaladığımıza inanıyoruz. Reklam çalışmalarımızın satışlarımızda da olumlu etkileri oldu. Öyle ki hissedilebilir satış artışlarını gördük. Bambi Yatak olarak Hülya Avşar ile beraber çalışmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.