DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi Yatak’tan stresten arındıran yeni nesil bir ürün

    Bambi Yatak’tan stresten arındıran yeni nesil bir ürün
    20.05.2019
    A+
    A-

    Türkiye yatak sektörü öncülerinden Bambi Yatak, Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünü Magnasand Therapy Yatak ile sektördeki farkını ortaya koyuyor. 1 milyon TL’lik Ar-Ge bütçesiyle dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atan Bambi Yatak, ilk kez bir yatakta Ünye Manyetik Siyah Kum kullanarak sektöre yeni bir soluk getiriyor. Yeni nesil ürünü Magnasand Therapy Yatak ile vücuttaki negatif enerjiyi nötralize ederek stresle başa çıkmayı amaçlayan Bambi Yatak, ilk etapta ürünü 5 bin, yılsonuna kadar 50 bine yakın üreterek 13 farklı ülkeye ihraç etmeyi hedefliyor.

     

    İnovasyonun, uzun vadede işletmelerin verimliliğini arttırdığı ve rekabette üstünlük sağladığının farkındalığıyla ürünler geliştiren Bambi Yatak, sektöründe bir ilke imza attı.

     

    Vücuttaki manyetik düzensizliği uyku sırasında düzenliyor

    Magnasand Therapy Yatak, gün içinde maruz kalınan teknolojik aygıtların kirliliği, şehir hayatının yıpratıcı koşulları gibi sebeplerle artan manyetik düzensizliği uyku sırasında düzenliyor ve vücuttaki onarım mekanizmalarını hareketlendirerek stresten arındırıyor. Magnasand Therapy Yatak, 60 denek üstünde 20 gün boyunca test edildi. İçerisinde bulundurduğu 20’ye yakın mineral ve bileşen ile iyileştirici kum olarak adlandırılan, ağır materyaller içermemesi sebebiyle de “dünyadaki en kaliteli çeşit” olarak nitelendirilen Ünye Manyetik Siyah Kum ile tasarlanan Magnasand Therapy Yatak, Bambi’nin inovasyona verdiği önemi kanıtlıyor. Yeni yatağını ilk etapta 5 bin, yıl sonuna kadar 50 bine yakın üretmeyi hedefleyen Bambi, ayrıca 13 farklı ülkeye de ihraç etmeyi hedefliyor.

    “Bambi Yatak’ta Ar-Ge hiç bitmeyen bir süreç”

    Dünyada ve Türkiye’de ilk defa bir yatağın içine Ünye sahillerinde bulunan Manyetik Siyah Kum konularak tasarlanan Magnasand Therapy Yatak, 1 milyon TL’lik Ar-Ge bütçesiyle Bambi mühendisleri tarafından geliştirildi. Bambi Yatak olarak, sürdürülebilir bir şekilde müşterilerinin yaşam kalitesini artırmak için gelişmiş teknolojileri, kapsamlı teknik bilgi birikimi ile birleştirdiklerini söyleyen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, 20 kişilik Ar-Ge ekipleriyle 365 gün Ar-Ge çalışması yaptıklarını söyledi. Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atmış olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Gökmen, “Bambi Yatak’ta Ar-Ge hiç bitmeyen bir süreç. Bu nedenle işimiz olan yatakta kullanılabilecek farklı hammaddeler, farklı elementler, farklı inovasyonlar her zaman ilgimizi çekmiştir. Böyle bir kumun bizim ülkemizde olması da dikkatimizi cezbetti. İşimiz de yatak olduğu için yatağa nasıl uyarlarız diye araştırma yaptık. Belirli bir Ar-Ge sürecinden sonra başarılı olabileceğini düşündük ve Magnasand Therapy yatağı yapmaya karar verdik. Magnasand Therapy için reklam, lansman ve Ar-Ge çalışmalarıyla 5,5 milyon TL yatırım yaptığımızı söyleyebiliriz” dedi.

    Ünye’de bulunan manyetik siyah kumun dünyadaki örneklerine göre daha kaliteli olduğunun altını çizen Gökmen, “Aslına bakarsanız yaptığımız araştırmalara göre dünyada çok az bölgede siyah kumdan bahsediliyor. Bu kumun şifa amaçlı kullanıldığını biliyoruz. Bizim kumumuz 80 mikron inceliğine sahipken diğer bölgedeki kumlar kalın ve ağır materyaller içeriyor. Bu bölgedeki siyah kumda hiçbir ağır materyal yok ve bakir bir vaziyette. İnsanlar bu kumla streslerini atsınlar istiyoruz. Bu nedenle yatağın konforu ve özellikleri genç yaşlı fark etmeden bütün kitlelere hitap ediyor.” dedi.

    Magnasand Therapy Yatak (150×200) 2.579 TL

     

    YORUMLAR
    1. Şule dedi ki:

      Bir ay önce bizim ve çocukların yataklarını magnasand ile değiştirdik hepimiz çok memnunuz .fiyatı uygun kalitesi yuksek teslimatı sorunsuz .eski yatakları almaları da çok iyi oldu .tanıdıklarıma öneriyorum çünkü reklamı fazlasıyla hakediyor .teşekkürler bambi..