DOLAR 32,449
EURO 34,4827
ALTIN 2474,646
BIST 9602,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambum’dan sevgilinize aşk Bouquet’i

    Bambum’dan sevgilinize aşk Bouquet’i
    12.02.2018
    A+
    A-

    Sağlıkla estetiği buluşturan Bambum, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kahvaltıya özel bir buket hazırladı. Bambum, romantik bir kahvaltı için ihtiyaç duyulan tüm ürünleri Bouquet Kahvaltı Seti’nde buluşturdu.

    Sağlıklı ev gereçlerinde dünya markası olma hedefiyle yoluna devam eden Bambum, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkla tasarlanan özel bir buketi kahvaltı masasına getirdi. Bambum, 22 parçadan oluşan ve adını İngilizce ‘buket’ten alan özel kahvaltı seti Bouquet ile aşk dolu bir kahvaltıyı evlere taşıdı.

    KALBİNİ MASAYA KOYDU

    Tüm ürünlerinde tasarıma büyük önem veren Bambum’un, Sevgililer Günü’ne özel kahvaltı seti de ‘kalp’leri ile dikkat çekiyor. Kalp şeklinde tasarlanan servis tabağı, reçellik ve çay tabakları ile sofralara kalbini koyan Bambum, “Romantik bir kahvaltı için ihtiyacınız olan tüm ürünler bizden, sevgi sizden” diyor.

    Yüzde 100 bambu ağacından üretilen, 22 parçadan oluşan 2 kişilik Bouquet Kahvaltı Seti sevgiliniz ve hayatınıza değer katanlara hazırlayacağınız kahvaltılarda size eşlik etmeye hazır. Bambum’un kahvaltı seti antibakteriyel, çevreye ve doğaya dost yapısı ile sevdiklerinize güzel ve temiz bir dünya da vaat ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.