DOLAR 32,5529
EURO 34,895
ALTIN 2431,751
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambum’un tüp baharatlıkları mutfakta Bollywood rüzgarı estiriyor

    Bambum’un tüp baharatlıkları mutfakta Bollywood rüzgarı estiriyor
    03.05.2018
    A+
    A-

    Sağlıklı ev gereçlerinin öncü markası Bambum, tüp baharatlıkları ile mutfaklarda Bollywood rüzgarı estiriyor. Bambum’un Vanilla ve Nilla adı ile üretilen baharat takımları deney tüpü tasarımı ile mutfakların havasını değiştiriyor.

    Çevreci ve doğal ürünleriyle sağlıklı ev gereçleri sektöründe kendine güçlü bir yer edinen Bambum, özel tasarımları ile de mutfak gereçlerini ‘dekorasyon’ öğesine dönüştürüyor. Bambum’un Nilla ve Vanilla adını verdiği, 6, 8 ve 12’li tüp baharatlıkları ile yemeklere lezzet katan baharatlar; mutfaklarda özel bir dekorasyon ürünü olarak yer alıyor. Deney tüpü boyutlarında tasarlanan Bambum’un baharat takımları mutfaklarda adeta Bollywood rüzgarı estiriyor.

    Dünya gündemini sürekli takip ederek ihtiyaçlara yönelik yenilikçi, çevreci ve doğal ürünleri tasarlayıp üreten Bambum, sahip olduğu patent ve tasarım ödülleri ile sektörün her zaman bir adım önünde yer alıyor. Dünyada giderek daha fazla kullanılan sağlıklı mutfak gereçlerinde bir konsept oluşturan Bambum, sağlık ve estetiği buluşturuyor. Bu vizyon çerçevesinde geliştirilen Bambum’un özel tasarımı tüp baharatlıkları da estetik yapısı ve kolay kullanımı ile dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.