DOLAR 32,587
EURO 34,8475
ALTIN 2418
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bang&Olufsen 11.11’e özel sürpriz fiyatlarla ilk kez n11.com’da

    Bang&Olufsen 11.11’e özel sürpriz fiyatlarla ilk kez n11.com’da
    06.11.2017
    A+
    A-

    Piyasaya sunduğu her ürünü ikonlaştırmayı başaran Danimarkalı Bang&Olufsen’in 4K çözünürlüğü ve zemin standıyla dikkat çeken televizyonları 11.11’e özel sürpriz fiyatlarla ilk kez n11.com’da satışa sunuluyor. Zemin standı, motorlu sistemi sayesinde televizyonu istenen açıda izlemeye imkân sağlıyor.

    Yüksek kalite ses ürünleri, televizyon, telefon üreticisi, tasarımıyla ve teknolojisiyle göz kamaştıran Danimarkalı Bang&Olufsen, n11.com’un dev indirim kampanyası 11.11 için kolları sıvadı. Bang & Olufsen’in teknoloji harikası olarak nitelendirilen 4K çözünürlüklü ve motorlu sistemi sayesinde televizyonu istenilen açıdan izlemeye imkân sağlayan zemin standı özellikleriyle markanın ikonu BeoVision Avant UHD 4K Network Hi-End TV, 75 ve 55 inch seçenekleriyle ilk kez sürpriz fiyatlarla n11.com’da satışa sunulacak.

    Alüminyum ve cam tasarımıyla göz kamaştıran televizyon, sesi ve performansıyla da göz dolduruyor. Üç adet 2 inçlik hoparlör, 4 inç ön woofer, 6,5 inç arka wooferla gelen televizyon, 60W class D amplifikatörden güç alıyor. Bang & Olufsen hoparlörleriyle 7.1 surround ses deneyimi yaşatan BeoVision Avant, alüminyumdan üretilen yeni uzaktan kumanda BeoRemote 1 ile çalışıyor. 6 adet HDMI, kablosuz bağlantı teknolojilerinden Wi-Fi, DLNA ve WiSA’yı bünyesinde barındıran BeoVision Avant’ta YouTube, Spotify, BBC iPlayer ve Deezer gibi akıllı televizyonlarda yer alan birçok uygulama bulunuyor. BeoVision Avant’ın yanı sıra Bang&Olufsen’in Horizon isimli modeli de 40 ve 48 inch seçenekleriyle ilk kez n11.com’da 11.11’e özel sürpriz fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.