DOLAR 32,5654
EURO 34,9954
ALTIN 2431,714
BIST 9776,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyo mimarisine değer katan tasarım Geberit Sigma 21

    Banyo mimarisine değer katan tasarım Geberit Sigma 21
    12.04.2018
    A+
    A-

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Sigma serisinin yeni nesil ürünü Sigma21 ile banyoları camın zarafetiyle buluşturuyor. Sigma 21 ile geniş kumanda kapağı yelpazesine, yuvarlak butonlu cam kumanda kapağını ekleyen Geberit, Arduvaz taşının estetikliğini de banyolara taşıyor.

    Modern banyoların yaratıcısı Geberit, camın şeffaflığını ve zarafetini Sigma21 serisinde yeniden yorumluyor. Sigma 21 ile geniş kumanda kapağı yelpazesine yuvarlak butona sahip cam kumanda kapağını da ekleyen Geberit, banyosunda kendi kimliğini yaratmak isteyen kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

    Arduvaz taşının estetikliğini de banyolara taşımanızı sağlayan Geberit Sigma21, yüksek kaliteli malzemenin, birinci sınıf işçilik ve modern şıklıkla birleştiği nokta olarak göze çarpıyor. Beyaz, siyah, bej ve kişiye özel renkleri kendine kodlayan Sigma21, çerçevesiz yeni tasarımı sayesinde neredeyse sınırsız malzeme ile kaplanabiliyor.

     

    Çift kademeli deşarj sistemi ile sürdürülebilir dünyaya da katkı sağlayan Geberit Sigma21, camın duvarda pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına olanak tanıyarak kullanıcısının beğenisini kazanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.