DOLAR 32,5212
EURO 34,867
ALTIN 2439,759
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyolar bitkiler ve doğal taşlarla huzur veriyor

    Banyolar bitkiler ve doğal taşlarla huzur veriyor
    26.11.2019
    A+
    A-

    Şehir hayatının koşturmacasından kurtulmak için evlerin her alanında konfor ve rahatlık ön plana çıkarken, banyolar da günün yorgunluğunu atabileceğimiz alanlar haline geliyor. Bitkiler ve doğal taşlarla huzur veren bir alana dönüştürebileceğiniz banyolarda küçük detaylarla dekorasyonun havasını değiştirmeniz mümkün. Doğal taşın kendine has dokusunu Authentic Stone Koleksiyonu ile anahtar ve priz tasarımlarına taşıyan Günsan Elektrik, dekorasyonda küçük görünen detaylarla büyük değişimler yaratmak isteyenlere ilham veriyor.

     

    Büyük şehirlerde yaşanan yoğun tempo yaşam alışkanlıklarımızı ve dekorasyon anlayışını da etkiliyor. Artık evimizin her yerinde rahatlık ve konfor sağlayacak tasarımlara yöneliyor, küçük dokunuşlarla evin havasını değiştiriyoruz. Eskiden sadece temizlenmek için kullanılan banyolar da bu anlayıştan etkilenen alanlardan…. Banyolar artık sadece temizlenmenin ötesinde günün yorgunluğunu atabileceğimiz, huzur veren alanlar haline geldi.

     

    Doğayı banyonuza taşıyın

    Doğadan bir parça taşıyan en küçük ayrıntı bile banyoları farklı bir atmosfere dönüştürebiliyor. Dekorasyonda en çok dikkat çeken trendlerden biri de banyolarda daha sık kullanılan yeşil bitkiler ve doğal taşlar. Yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan Elektrik, doğal taşın vazgeçilmezi mermeri Stone Koleksiyonu ile yaşam alanlarına taşıyor. 5 farklı konseptte anahtar ve prizler sunan koleksiyon; ışıltılı ve sıcak tonlardan klasik mermer sadeliğine, doğal taş dokusundan koyu ve göz alıcı renk ve desenlere kadar, her tarza uygun tasarımlardan oluşuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.