DOLAR 32,5588
EURO 34,83
ALTIN 2417,219
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyolar modern ve ferah çizgilerle sadeleşiyor

    Banyolar modern ve ferah çizgilerle sadeleşiyor
    17.06.2020
    A+
    A-

    SEREL, kendine özgü çizgisini yansıttığı Rita vitrifiye serisi ile banyolara bir kez daha tasarım ayrıcalığı getiriyor. Köşeli hatların hakim olduğu seri; slim kenarlı lavabolar ile asma klozetlerin tasarım zenginliğini ve fonksiyonelliğini modern banyolarla buluşturuyor. 

     

    Tasarım ve teknoloji, dinamik yaşam alanlarında SEREL’le bambaşka bir ruha bürünüyor. Banyolarda modern ve ferah rüzgarlar estiren SEREL Rita serisi, banyo mobilyalarına uyumlu minimal tasarımıyla dikkat çekiyor. Köşeli hatların hakim olduğu seri; slim kenarlı tezgah üzeri, çift hazneli ve monoblok lavabolar, asma klozetler ve seriye uyarlanabilir SEREL Easy Release tak-çıkar klozet kapaklarıyla ön plana çıkıyor. Vitrifiye ürünlerine tasarım zenginliği getiren yönü ve yenilikçi yüzüyle SEREL Rita Serisi, banyolarında sade bir tasarım anlayışı arayanların tercihi oluyor.

     

    SEREL’in PureWash teknolojisini entegre ettiği Rita asma klozetler, suyu yönlendirebilme özelliği ile tüm iç yüzeylerin hassas bir dağılımla temizlenmesini mümkün kılıyor. Bu özelliklerin yanı sıra Rita Serisi, opsiyonel olarak, inovatif gümüş iyon yüzey teknolojisi SEREL Hygiene Plus uygulamasıyla uyum sağlayabiliyor. SEREL Rita Serisi asma klozetler, temizlik konusunda son derece pratik, kolayca çıkarılıp takılabilen ve yavaş kapanma özelliğine sahip SEREL kapaklar ile kullanılabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.